|
|||||||
| Notki |
| Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Guest
|
Witam
Chcę wam pokazać idealny przykład na to, że nie warto pomagać tutaj innym, a szczególnie Polakom (niestety). Wszędzie na świecie jest tak, że że Polak Polakowi wilkiem. Czy na zachodzie w pracy, czy nawet w głupiej grze-obojętne, nieznajomy cudzoziemiec lepiej cię potraktuje niż "swój".A teraz odnośnie rozmowy. Nie dość, że taki nie podziękuje, to jeszcze zwyzywa bez powodu. Koleś pisze na kanale trade, że nie wie gdzie znajduje się przedmiot w queście, znalazłem mu to czego szukał w ciągu krótkiej chwili - oto jak odpowiedział na priv (nie chcą mi się załadować fotki, więc wrzucam na serwer-mogłem przekopiować tekst, ale niestety już po zamknięciu gry wpadłem na pomysł tego tematu). To, że zrobił z siebie idiotę jest jednak wystarczającą osłodą. http://yfrog.com/jkbeztytuuvyvj Ostatnio edytowany przez Fito85 - 07-03-2010 o 03:36. |
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 03 2010
Stan: Aktywny Gracz
Imię: DomonX
Profesja: Sorcerer
Świat: Aurea
Poziom: 14
Skille: 8/14
Poziom mag.: 8
|
Ja chodze z zagranicznym nickiem . Koleś polak mnie zauwarzył pyta się ded ? A jak się kapno ,że nawijam po polsku to mnie zostawił i zrobił tylko taką minke
. A kiedyś znowu ded mnie polak a wiedział ,że jestem polakiem . A jestem za tym by polacy trzymali się razem . To umila gre . Ja jeszcze nigdy niezabiłem polaka . Jednego tak ale to inna sprawa ! On tego chciał ! |
|
|
|
|
#3 |
|
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
Cool story, bro.
Nie wiem, co w tym zaskakującego. Bardziej bym się zdziwił, jakby ktoś zrobił temat i wrzucił skrina, że koleś napisał "thx". Nuda. Ostatnio edytowany przez Rybzor - 07-03-2010 o 10:23. |
|
|