|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 12 2008
Lokacja: Opole
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Beryth
Profesja: Knight
Świat: Galana
Poziom: 45+
Skille: 75/75
Poziom mag.: 4
|
![]() Ya , mam problem taki :
chciałbym się dowiedzieć jak duże obciążenie nadaje Tibia na internet bezprzewodowy (taki , jaki można uzyskać od rozmaitych telefonii komórkowych). Wiem ,że limit tego internetu się liczy,ale z pewnych względów nie mogę określić jego wielkości. Chciałbym , aby wypowiedziały się przede wszystkim osoby ,które w taki właśnie sposób grają w tibię , na jak długo to starcza z określonym limitem ,oczywiście uwzględniając ich styl i ilość gry. PS. Gram PRAWIE codziennie po 1 -4 godzinki. Z góry Thx ;]]] Acha , zapomnilem dodac ze poza tibia internet jest uzywany prawie codziennie od 1-3 godzin (bez pobierania). Ostatnio edytowany przez RoyalKnight - 12-03-2010 o 19:23. Powód: niedopowiedzenie |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Przesyłane pakiety nie powinny zajmować większej ilości pasma niż to, co normalnie zużywa się na przeglądanie www/ youtuba.
Z bezprzewodówki nie korzystam ale imho wyczerpanie/ mocne nadwyrężenie limitu przesyłu przy użyciu samej Tibii jest nierealne niezależnie od tego ile czasu planujesz spędzać grając.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2009
Imię: Czarujaca Lola
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Saphira
Poziom: 50
Poziom mag.: 40
|
![]() Ja korzystam z bezprzewodówki w lapku.
Tibia śmiga jak marzenie. |
![]() |
![]() |