|
Notki |
Gildie Szukasz gildi? A może szukasz członków do gildi? Tutaj możesz załatwiać takie sprawy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam,
Z nudów z kolegami założyłem gildię, nie wiedzieliśmy jak ją nazwać. To kolega wymyślił "Vide Omnia" nie wiem skąd to wziął. ![]() Gildie zrobiłem marząc o wspólnych huntach, i jak ktoś nam podpadnie to ew. wypowiedzeniem wojny. (Mam doświadczenie, spędziłem ponad 2 lat wychowując się na PvP) Jeśli spełniasz te wymagania; *Czas na wspólne hunty. *Minimum 50 poziom doświadczenia. *Podstawowa wiedza o Tibii. *Ew. dobre PvP (oczywiście rzadko będziemy takie coś robić, ale lepiej mieć podstawowe doświadczenie w tym temacie). Swoje prośby o przyjęcie proszę składać w postach. Kod:
Nick: Wiek: Poziom: Profesja: Jak oceniasz swoje PvP: Pozdrawiam, Fruttis. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2009
Lokacja: Skoczów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cereg Matys
Profesja: Knight
Świat: Secura
Poziom: 47
Skille: 73/71
Poziom mag.: 5
|
![]() Nick: Cereg Matys
Wiek: 15 Poziom: 48 (50 wbije szybko jeśli to super konieczne) Profesja: Knight Jak oceniasz swoje PvP: Moje PvP? Pan po hacku nie myśli jeszcze o PvP, jak na tę chwilę to odrabiam straty. To zależy bo wiadomo, że w walce z magiem mam mniejsze szanse niż z pallem. Swoje podstawy mam, roczek na serwie PvP. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2009
Lokacja: Warszawa
Imię: Adek Paralajz
Profesja: Paladin
Gildia: Lex
Świat: Secura
Poziom: 75
Skille: 95/80
Poziom mag.: 17
|
![]() Nick:Adek Paralajz
Wiek:21 Poziom:79 Profesja:RP Jak oceniasz swoje PvP:4 lata walczyłem ze swe na Iridii aż w końcu wyszło na to że to walka z wiatrakami. Oceniam jako przyzwoite. ODezwij się do mnie w grze to pogadamy o szczegółach.
11:17 Mela Ti [22]: NEED POLISH PLAYERS TO NEW GUILD "ALKOCHOLICY" 30 LVL + Nie dość, że nie umie pisać to jeszcze pisze po angielsku do Polaków... Co za łoś... |
![]() |
![]() |