|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2004
Lokacja: Rzeszów
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
|
![]() Mam taki pytanie. Czy mozna być hunted na non-pvp.
Bo mialem taki przypadek, ze babka ucieka przed stworkiem do miasta a ja mysle, ze go luruje wiec zabilem stwora, a ona powiedziala ze jestem hunted. Wiem ze to jest non pvp (Calmera) i sie nie przejmuje. Ale czy to jest mozliwe? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
|
![]() Raczej nie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() BABKA grala chyba od 2 dni
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 12 2004
|
![]() Gram też na non-pvp na Harmonii i słyszałem już to i owo.
Laska chciała ciebie nastraszyć , bo być hunted na non-pvp to istna bzdura. Co ci może zrobić?(ZABIĆ?) Hunted na non-pvp jest niemożliwe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój
![]() |
![]() Greetings!!
Jak wskazuje nazwa non-PvP nie ma możliwości żadnych ustawek ![]() Powodzenia na polowaniach życzę. ________________ "Gdy walczysz z potworami bacz abyś sam nie stał się jednym z nich" |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2004
Lokacja: Łuków
![]() |
![]() Jasne, ze mozesz byc hunted. Luring plxorz, BLocking plxorz. Na Calmerze nawet ponoc wojna jest/byla.
![]() Wystarczy chciec ![]()
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2004
Lokacja: Sanok
![]() |
![]() Cytuj:
mogą za toba lazic po kopalniach lurowac Guardy lub lazic za toba z arcanem , ewentualnie uzyc podstepu ze cos sprzedaja tanio ty kupujesz travel do thais i GS po drodze :/
![]() |
![]() |
#8 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 11 2004
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() Cytuj:
Stary takich pytań nawet moja siora 6 letnia (gra w tibie ma 11 sorc ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2005
|
![]() Można być tzn wchodzisz www.tibia.com characters wpisujeesz jego Nick tego huntowanego
![]() ![]()
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2004
Lokacja: pod mostem
|
![]() Heh, rzeczywiście, na którymś nonpvp wojna była (tzn. wypowiedziana) między 2 gildiami. Koleś na forum tibii gadał, że choć to nonpvp to zawsze są pułapki i bloknięcia.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Poznan
![]() |
![]() @Gesundheit chyyba niewiele grasz bo nieslyszales o opcji hide character, wiec lepeij uwazaj z tym zagladaniem na strone czy ktos ma wyzszy lev czy nie bo spotka cie napewno niespodzianka
![]() Tak jak poprzednicy sie wypowiedzieli huntowanie na non pvp przybiera bardzo wyrafinowane metody ![]() ![]()
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Norrin
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Legendary Phoenixs
Świat: Harmonia
Poziom: 171
![]() ![]() |
![]() Są sposoby na ubijanie postaci na NoN PvP...
Każdy kto gra, ma jakichś znajomych...wystarczy słowko i jesteś na celowniku u kilku/kilkunastu osób na raz ![]() To kiedy wejdziesz np. ko kopalń koło Kazordoon to tylko kwestia czasu, jeden cię zagada, potem bloknie, następny w tym czasie wyciągnie ci kolegę ![]() Da się też delikatnie skomplikować twoje życie ... ale reszta niech już tajemnicą pozostanie.
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2004
Lokacja: Rawa Mazowiecka
Stan: Aktywny gracz
Imię: Yoomek
Profesja: Sorcerer
Poziom: 33
Poziom mag.: 46
|
![]() na non pvp nic ci nie grozi sam gram na harmoni i na rooku zaczoł mnei ktos straszyć ro mu dałem link zeby sobei sprawdził moje postaci inne i dawałem mu liste kumpli z wysokimi lvl 40+ a nawet jescze wyższe i to o wiele. Kolesiowi zazwyczaj robiło sie głupio i zaczol sie smiac ze non-pvp ale ja mialem na to metode zeby pograzyc kolesia jescze przed update to skutkowalo dobrze np po takiej rozmowie ja pisalem you are now hunted a koels breht i gadaka nei slyszales o update? 12 january Harmonia will be normal server and i kill you and you back to rookgard and that everytime when i see you... No i koles sorry sorry niektorzy nawet chcieli placic. z tego co pamietam to 2 koelsxi skasowalo swoje postacie hehe ze strachu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?
Stan: Niegrający
Imię: Scary Menthos
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
![]() |
![]() moga ci jeszcze chara shakowac.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2004
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() ![]() Skrócona wersja posta: nie wieże(lepiej gońcem na G3 ![]() @topic: Wszystkie sposoby bycia hunted na non-PvP były podane. Jeśli ma się doświadczenie w unikaniu takich zagrań, raczej się nie zginie.
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Norrin
Gildia: Legendary Phoenixs
Poziom: 171
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() Protection Zone - będzie dobrym miejscem wtedy ![]() Kiedyś mi wszedł 11-lvly palek na -5 do kopalń, wybijał resp i rąbnął lootbag...został teleportowany prosto do do świątyni!
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 01 2005
Lokacja: Elbląg
![]() |
![]() Hmm hunted na non-pvp .. nie sadze
![]() ale.. jesli brac pod uwage tzn "Blacklist" na Securze.. Moga Cie tam wpisac. Co niektorzy patrza na to i np. nie sprzedadza tobie czegos, beda cie blokowac na respowiskach itp. Ale ogolnie nie ma sensu huntowac ludzi na non- pvp jezeli nie mozesz osoby huntowanej zabic ![]() |
![]() |
![]() |