|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam ma problem pobieram tibię instaluję i jak włanczam komp się restartuje i tak w kółko. Tibię pobierałem z tibia.pl z tibia.com nawet starszą wersję i wszystko to samo
HELP --- Mysciak dodał 46 minut i 52 sekund później --- No help nikt mi nie pomoże ani nic?? PLIS --- Mysciak dodał 18 minut i 35 sekund później --- Czy wy mi Kurw* w końcu pomożecie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????? ??????? ![]() Ostatnio edytowany przez Mysciak - 08-04-2010 o 20:53. Powód: Automerged Doublepost |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2007
Lokacja: Nowa Ruda
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Nygrigas Geo
Profesja: Knight
Gildia: Barbarians
Świat: Astera
Poziom: 91
Skille: 79/74
Poziom mag.: 7
|
![]() moze mama ci zablokowala jakos zebys nie gral tyle?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2008
Profesja: Elder Druid
Świat: Premia
|
![]() Cytuj:
Nawet jesli ktos wie jak ci pomoc, to mam nadzieje ze tego nie zrobi. Poszukaj sobie tematow ktore byly wczesniej. Co chwile podobny sie pojawia. Troche wlasnej inicjatywy a nie za raczke wszystko. Pozatym jak myslisz skad mamy wiedziec czemu twoj komputer sie resetuje. Jak ci sie samochod zepsuje (czy tam rower) i dzwonisz "Oj nie jedzie mi do przodu, naprawcie?" Czlowieku puknij sie w glowe.
![]() |