|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 12 2009
|
![]() Witam. Od okolo 3 miesiecy mam taki oto problem:
Tibia dziala bardzo dobrze, gdy np. expie albo chodze moja postacia w takich sytuacja, gdy tylko ja jestem na ekranie. Kiedy natomiast jakis inny gracz pojawi sie na mym ekranie, od razu zaczyna zacinac mi sie tibia. Bardzo to utrudnia np. walke. Nawet mapclick nie dziala, postac dostajke jakby ataku padaczki i kwiczy w turbulencjach. Gdy nikogo nie ma na ekranie, postac wprost smiga, bez zadnych lag, zaciec itp. Parametry komputera: Core processor 4800+ 2.51 Ghz 1 GB RAM Nvidia geforce 9800 GT Internet: 1Mb PING: 43 ms (gram na infernie - niemiecki server) Teoretycznie wszystko powinno dobrze dzialac, lecz gdy jest duzo graczy na ekranie, koniec bajki ze tak powiem. Prosze o pomoc. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2007
|
![]() Spróbuj tych sposobów:
1. Format 2. Jeśli masz Xp Pro to spróbuj tego 3. Start->Uruchom->msconfig->Usługi->ukryj wszystkie usługi microsoft 4. Wyczyść komputer easy cleanerem lub hijackiem Jeśli to nie pomoże to nie wiem ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() Wciaz nic to nie daje. No po prostu jestem bezradny, gdy nikogo nie ma na ekranie to jest super, a gdy chociaz jedna osoba sie pojawia, to koniec swiata.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2008
Profesja: Elder Druid
Świat: Premia
|
![]() w opcjach grafiki ustaw DirectX 9. Lub 5 (zobacz jakie rezultaty)
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() To dalej nic nie daje. Dziwne jest to, ze nawet gdy na ekranie jest duzooo potworkow, nie mam zadnych lag, natomiast gdy ktos pojawia sie na ekranie (jakis czlowiek) wszsytko sie zawala. Chyba nie jest to wina procesora.
|
![]() |
![]() |