|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 05 2010
|
![]() Witam kupiłem ostatnio PACC'a za GP. Nie był to dobry wybór, teraz żałuję. Dobra , straciłem 500k - trudno ale teraz mam następny problem, a raczej pytanie o ten problem. Jeśli przykładowo koleś od którego kupiłem PACC kupi go na moje konto i ja go aktywuję i będę grał to on pewnie wycofie transakcję i dostanę bana za Invalid Payment. I teraz jest pytanie, czy jeśli nie akceptuje jego pacca, i będzie na moim koncie leżał w nieskończoność, a kupie sobie drugiego przez tibia.com i go akceptuję czy mogę dostać bana ? Bo myślę że nie, bo w sumie każdy człowiek na ziemi mógłby kupić mi PACCa bez mojej wiedzy, ale nie mam stu procentowej pewności. Proszę o odpowiedź doświadczonego gracza. Z góry dziękuję
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2009
Imię: Czarujaca Lola
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Saphira
Poziom: 50
Poziom mag.: 40
|
![]() A czy odrzucenie PACCA nie skutkuje tym, że on znika z konta? Bo jeśli tak jest, to odrzucasz tego niepewnego, wpłacasz pieniądze i akceptujesz swojego.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() Też tak chciałem. Tyle że mam już pacca kupionego drugiego, pewnego. Czyli jeśli przyjdzie ten niepewny to po prostu go odrzucam i gram dalej bezpiecznie tak ?
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2008
Profesja: Elder Druid
Świat: Premia
|
![]() zrob lepiej.
Skoro masz 2 pacce aktywuj oba. Bedziesz mial 180 dni. i jesli kolo wycofa tego niepewnego te dni ci spadna do 90. A po 2 tygodniach juz chyba nie moze wycofac pacca wiec nic nie ryzykujesz.
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() No własnie jednak może bo na forum pisali że wycofywał po 2 miesiącach i dostawali bana za Invalid Payment ... Odrzucę go kompletnie i powinno być dobrze, prawda :>?
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2009
Imię: Czarujaca Lola
Świat: Saphira
Poziom: 50
Poziom mag.: 40
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Poziom: 104
|
![]() Jeśli odrzucisz kompletnie pacc to będziesz miał spokój - zniknie on z Twojego konta i tyle.
Jeśli przyjmiesz go i powiedzmy wykorzystasz do końca te 90dni to ten koleś nawet po roku czasu czasem może być w stanie go cofnąć i będziesz musiał zapłacić normalnie za tego pacca przy czym pójdzie on na usunięcie tego bana, więc rezultat będzie taki, że zapłacisz i nie będziesz miał bo już wykorzystałeś ![]() To jest tak jakbyś np miał taką sytuacje: Kolega kupuje Ci batonik, Ty go zjadasz i go nie ma już, po czym kolega mówi, że przecież on Ci go nie kupił tylko pożyczył kasę na niego i teraz musisz mu ją oddać. Oddajesz mu wtedy pieniądze za batonika, którego już nie masz ;p |
![]() |