|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 06 2010
|
![]() Witam,mam pytanie bo ostatnio jestem rookstayerem i chce isc na maina i kupic stroj "Wedding Outfit" i mam pytanie na którym lvl się zrokuje mi postać?,i jak wybrać miasto "Venore" ?
EDIT:Jeszcze jedno,czy np jak mam 2 postacie na tym samym koncie jedna na mainie a druga a rooku to jak kupie ten outfit będe go miał na wszystkich postaciach ? Pozdrawiam Junior Rookstayer ![]() Ostatnio edytowany przez JuniorRookstayer - 10-06-2010 o 16:13. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2007
Świat: Galana
|
![]() jak sie zrukujez to tracisz wszystko wiec outfitu nie bedzie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() No właśnie i w tym problem,ponieważ widziałem postać na rooku z "Wedding Outfit"
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2007
Świat: Galana
|
![]() sprawdzilem i jednak bedziesz mial outfit jak sie zrukujesz. To chyba jest jedyny wyjatek. Zrukowac sie to nie problem wbijasz skula i jazda w dol;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() Edit:Jeszcze jedno jak będe mial 2 postacie na tym samym koncie jedną na rooku a drugą na mainie i jak kupie na tej postaci na mainie wedding outfit to będe miał ten strój na tych dwoch postaciach nawet jak tą co jest na mainie i ją skasuje to będe miał dalej na tym rookstayerze ten stroj
Ostatnio edytowany przez JuniorRookstayer - 10-06-2010 o 20:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2005
Lokacja: Wawa
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: obsidia
Poziom: 9x
![]() |
![]() Jak kupujesz jakiś outfit/addon to kupujesz go wyłącznie na tą postać, którą płacisz.