|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam , Dziś chciałem zrobić questa na Mainie . No i oczywiście wykonałem go , odebrałem nagrode lecz czemu nie zaliczylo mi tego questa ? chodzi mi oto okienko na options . Mam tam tylko Quest ten początkowy . Czy przed questem trzeba zkimś gadać ? prosze pomóżcie . Mam zakład z kumplem kto więcej ukończy questów a mi sie nie nalicza /:
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2009
Lokacja: w-wa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rominek
Profesja: Paladin
Gildia: Misie Bimbrownisie
Świat: Celesta
Poziom: 75
Skille: 87/74
Poziom mag.: 17
|
![]() nie wszystkie questy pokazują sie w quest logu.. Wyświetlane są tam tylko wykonane najważniejsze questy takie jak np: Desert quest, The beggening quest, tibia tales, The Thieves guild, inqunisition etc.
@edit: Questy wyświetlane w quest logu: Blood Brothers Elemental Spheres In Service of Yalahar Killing in the Name of... Kissing a Pig Secret Service The Ancient Tombs The Ape City The Beginning The Desert Dungeon The Djinn War - Efreet Faction / Marid Faction The Explorer Society The Hidden City of Beregar The Ice Islands The Isle of Evil The Inquisition The Outlaw Camp The Paradox Tower The Pits of Inferno The Postman Missions The Queen of the Banshees The Scatterbrained Sorcerer The Shattered Isles The Thieves Guild The White Raven Monastery What a foolish Quest Ostatnio edytowany przez ReByX - 28-06-2010 o 23:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
brakuje mi tu ultimate challenges, tam gdzie jest wpisany anihilator, i jeszcze chyba pisze tam ranga ile oddales esencji w brotherhood of bones / nightmare knights
____________ 21:03 Patrycja: Czy ktos hce cos kupic???? bo muj brat byl na hauncie messeg me tylko polacy |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() ok dzięki , A i jeszcze coś . Mam 15 lvl . Jaki quest radzicie , taki żebym sam go wykonał i zapisał się w quest logu ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 06 2010
Lokacja: Wratislavia, LS
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Fate Karma
Profesja: Paladin
Gildia: Forsaken
Świat: Olympa
![]() |
![]() Quest który Ci polecam nazywa się potocznie "dobij 20 i leć na pustynię"!
![]() |
![]() |
![]() |