|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2009
|
![]() Witam. Chciałbym się zapytać czy wy także nie mozecie wejść na stronę z mapą tibii: http://www.tibianews.net/worldmap?? Czy tylko jak mam taki problem? Gdy próbuję wejść na tę stronę pojawia się błąd:
Not Found The requested URL /worldmap.asp was not found on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. Apache/2.2.11 (Unix) mod_ssl/2.2.11 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 mod_bwlimited/1.4 PHP/5.2.8 Server at www.tibianews.net Port 80 Także macie ten problem? Ostatnio edytowany przez mich2401 - 29-06-2010 o 20:00. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 06 2010
Lokacja: Wratislavia, LS
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Fate Karma
Profesja: Paladin
Gildia: Forsaken
Świat: Olympa
![]() |
![]() Tak, też wyskakuje mi błąd 404.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ktoś jeszcze mógłby to sprawdzić lub powiedzieć jak to rozwiązać ten problem. Bardzo proszę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Okey . Dzięki. Znacie może jakąś stronę z mapami do przeglądania? Coś właśnie na styl tibianews worldmap?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 06 2010
Lokacja: Wratislavia, LS
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Fate Karma
Profesja: Paladin
Gildia: Forsaken
Świat: Olympa
![]() |
![]() Niestety, z tego co wiem, bo i ja szukałem, to obecnie pozostaje nam tylko przeglądać mapy takie jak mapa respawnu, czy mapki poszczególnych miejsc na choćby tibia-wiki.
Sam próbowałem znaleźć Tibian Earth na google, ale chyba żadne nie działa. Przy jednym wyskakuje mi tylko pusta strona z napisem "It works!" i koniec. Gdyby ktoś coś znalazł, również byłbym wdzięczny za wszelkie linki et cetera. |
![]() |
![]() |