|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2004
|
![]() Jestem palkiem mam 19 level i skile 60/48. Jak np. bije dwarfa(stoje zaraz obok niego) i wale na full def to od czego zalezy kiedy go trafie bo nieraz nawet z 12 razy nic mu nie odbieram(wale sperami). Pytam sie o to bo mój kolega ma gorsze skile i level a jakoś czesciej trafia
pozdrawiam |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Stan: Tutor
|
![]() Od farta? -.-
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2004
Lokacja: Formost Empire. Kraina mlekiem, miodem i krwią płynąca...
Stan: Niegrający
|
![]() To, czy trafisz jest losowe i zależy od:
-skilla -prawdopodobnie sily ataku broni -w przypadku dist. od odległości -od ustawienia (balanced, itp.)
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2004
|
![]() Cytuj:
![]() -masz ustawioną walke na full def -stojisz zaraz obok niego (im dalej, tym wieksze hity ale łatwiej spudłować) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Stan: Tutor
|
![]() @up
sorry ale on podal skille (swoje i napisal ze jego kumpel ma nizsze), podal ustawienie trybu ataku, napisal ze uzywa spearow (jego kumpel tez? nie wiem ale zeby to wszystko bylo logiczne to powinien uzywac tej samej broni...) - wiec majac te dane pozostaje juz tylko wspolczynnik losowy (czyli fart)
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2004
|
![]() tak kumpel tez wali sperami i czesciej trafia
|
![]() |
![]() |