![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Po konsultacji z resztą czlonków silnej gildii z Guardii jaką niewątpliwie jesteśmy postanowiłem założyć skazany na upadek temat, chociaż jesteśmy dość kontrowersyjną gildią, przez co mogą znaleźć się w naszym temacie kłótnie, co pozwoli go utrzymać
![]() Syf, nuda, śmieci na początek. Enjoy : ![]() ![]() ![]() ![]() I tu jakies 3 random ssy : ![]() ![]() ![]() Będą komenty, będzie więcej screenszczałów, no i reszta miszczów coś myślę dorzuci ![]()
12:50 Jina Garlawk [187]: ja pierdole ale ty jestes dziwny spytalam czy wyszles z dh czy ci ktos otworzyl bo chciales abym ja otwarla 20:17 Phandrim [164]: 2 dni pod rzad snilo mi sie ze mialem sie ruchac i sie zawsze budzilem w kluczowych momentach 23:50 Robin Sharewood [107]: nie jestem noobem bo mam 100 lvl 01:36 Phandrim [206]: ostatnio ziomek zawolal jakis typow na turniej w fife i jak sie dowiedzieli ze phandrim to ja to mi pizze postawili Ostatnio edytowany przez Maxu50 - 10-06-2009 o 22:55. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2008
|
![]() Bardzo przyjemnie się zapowiada.
Będę zaglądał. Enjoy! |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2009
Lokacja: Włocławek
Imię: hilgax / old Edions
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Gwiezdna Flota
Świat: Guardia
Poziom: 235
Poziom mag.: 83
|
![]()
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja nawet nie wiedzialem, ze ty full assassina masz
![]()
12:50 Jina Garlawk [187]: ja pierdole ale ty jestes dziwny spytalam czy wyszles z dh czy ci ktos otworzyl bo chciales abym ja otwarla 20:17 Phandrim [164]: 2 dni pod rzad snilo mi sie ze mialem sie ruchac i sie zawsze budzilem w kluczowych momentach 23:50 Robin Sharewood [107]: nie jestem noobem bo mam 100 lvl 01:36 Phandrim [206]: ostatnio ziomek zawolal jakis typow na turniej w fife i jak sie dowiedzieli ze phandrim to ja to mi pizze postawili |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2007
Imię: Isop
Profesja: Elder Druid
Gildia: Imperatives
|
![]() Coś starszego:
85 lvl: ![]() 90 lvl: ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() cze elo rap,grafika taka a nie inna bo na takiej tylko nie mam debugow :X
![]() ![]() _/ ![]() koncowy luteq, jakeis 2,5kk wbite, kolo 400k na sapljesy wydalem ![]() i cos z karania
Acan~ Deamon of Chaos [13]: kurwa pomoz ktos w tym labiryncie pisze po polsku bo nie umiem po ang macie 5sekund and wszyscy hnted .. P.S kupie tarcze z okiem i miecz w ogniu 17:38 Argoteon [13]: huja buja sprzedam kupe. W woreczkach i na wage.oczywiesci oferuje najczesciej kupowan produkt czllllii przedwojennaprezerwatywa |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jade do babci, jak wroce to dodam co z eka. A tera macie tu o stan chara po kilku dniach
![]() ![]() koments pliks. yoy0
12:50 Jina Garlawk [187]: ja pierdole ale ty jestes dziwny spytalam czy wyszles z dh czy ci ktos otworzyl bo chciales abym ja otwarla 20:17 Phandrim [164]: 2 dni pod rzad snilo mi sie ze mialem sie ruchac i sie zawsze budzilem w kluczowych momentach 23:50 Robin Sharewood [107]: nie jestem noobem bo mam 100 lvl 01:36 Phandrim [206]: ostatnio ziomek zawolal jakis typow na turniej w fife i jak sie dowiedzieli ze phandrim to ja to mi pizze postawili |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2007
Lokacja: Zielona Góra
|
![]() looks good! ;_)
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2009
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kun Gustaw
Gildia: Dashers
Świat: Olympa
Poziom: 9
|
![]() Witam też coś zapodam, narazie coś nowego, potem może dam jakies archiwum.
![]() 24 mlvl (bardzo dobry): ![]() i loocik : ![]() Ostatnio edytowany przez almerianix - 11-06-2009 o 11:17. |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2009
Lokacja: Włocławek
Imię: hilgax / old Edions
Gildia: Gwiezdna Flota
Poziom: 235
Poziom mag.: 83
|
![]()
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Masa komentow!
![]() Macie tu jakis stary lvl z ek'a ![]() Jak beda jakies komenty to poprzegladam stare camy i powrzucam ssy.
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dam cos bardziej starego:
100 lvl: ![]() Demon Helmet Quest: ![]() I tu jeszcze jak robiliśmy skrót: ![]() Sorry, że tak mało, będą komy będą sski Ostatnio edytowany przez almerianix - 11-06-2009 o 21:34. |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2007
Imię: Isop
Gildia: Imperatives
|
![]() 95 lvl:
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 10 2008
Imię: Haally
Gildia: Convidents
Poziom: 250
Poziom mag.: 86
|
![]() ej jakie koksy ;d graty , nawet krzyżak Phandrim dodaje skriny ;d
pozdro ;d |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() A no jest Gregora 1 komentarz to walne sski!
40 lv : ![]() Jakis fart ![]() ![]() 41 lv : ![]() 41 mlv : ![]() yoyo
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() KRZYZAKU WYRAZAJ SIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ja ciechanowiak,okz?!?! Ty krzyzak!
Acan~ Deamon of Chaos [13]: kurwa pomoz ktos w tym labiryncie pisze po polsku bo nie umiem po ang macie 5sekund and wszyscy hnted .. P.S kupie tarcze z okiem i miecz w ogniu 17:38 Argoteon [13]: huja buja sprzedam kupe. W woreczkach i na wage.oczywiesci oferuje najczesciej kupowan produkt czllllii przedwojennaprezerwatywa |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dam loota z kop, bylo jeszcze 13 k golda:
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() No widze cos sie rozkreca. Ja potem dorzuce jak poexpie. Cze.
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: Newcastle
Stan: Na Emeryturze
Imię: Zeff Dragon
Świat: Secura
Poziom: 176
Poziom mag.: 76
![]() |
![]() To dopiero poczatek tematu takze nie ma co za duzo komentowac, ale musze przyznac ze zapowiada sie bardzo fajnie. Tak trzymac.
Pozdrawiam Kusnier