![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Dla mnie wyglad nie jest wazny bo i tak zazwyczaj "okienko" z ekwipunkiem postaci mam zminimalizowane. Poza tym wydaje mi sie ze wiekszosc itemow 'tych lepszych' nie wyglada jak "kaszanka" a wrecz przeciwnie.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Dinozaur
Data dołączenia: 27 08 2003
Stan: Niegrający
|
![]() JA wole zjeba** wygląd ale woel mieć dobre staty, co ci z tego że będziesz miał super pozłacany sword, axe czy club, jak staty będą 10/10, i jak dassz wtedy rade z PK na 100 lvl ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() A nawet jak się pochwalisz jakimś rarem, który wygląda biednie napewno zrobisz większe wrażenie niż na czymś co jest ładne. Przykładem jest doublet - mi się on bardzo podoba, kosztuje 16gp
![]()
![]() |
#5 |
Dinozaur
Data dołączenia: 27 08 2003
|
![]() Każdy z nas jest inny jedni wola ladniejszy wyglad zrabane skille drudzy wola super staty a zato kaszane z wygladu 8)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2003
![]() |
![]() Taki warlord sword ma dobre staty i zabujczo wygląda,gs dobre staty fajny wygląd,c set to samo...jak dla mnie im lepszy przedmiot tym lepiej wygląda
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2003
Lokacja: Swinoujscie :)
Imię: XXX
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ancient Kingdom
Świat: Nova
Poziom: 73
Skille: 103/102
Poziom mag.: 8
|
![]() kaszanka rulez bynajmniej jak zalozysz cos z kaszanki to nie padniesz tak szybko a jak zalozysz cos fajnego mozesz pasc i o tym nie wiedziec
![]() cos fajnegio mozesz zalozyc jak robisz SS ale tak realnie praktycznie wszystkie zeczy z dobrymi statami sa ladne
103/102 23:00 You advanced in sword fighting. (103) 19:33 You advanced in shielding. (102) !!!! 12:59 You advanced to magic level 8. Myslisz ze wiesz co to jest zycie ? -.-' Spróbuj tego... http://www.gangstawar.com/index.php?act=speclink&speclink=f6pm690047 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Buuuuu
|
![]() Na sobie oczywiscie nosze dobry sprzet, a na wystawe w domku mam ladny. Nosze Amulet of Loss to sie specjalnie nie martwie mozliwoscia stracenia gratow.
A lista najbardziej kiczowato wygladajacych rzeczy po update (wedlug mnie): Steel helmet, crown helmet, golden legs, E-plate, crown shield, copper shield, leather boots, CLUB!!! Podoba mi sie za to nowy crown armor, DSM i Mastermind Shield.
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2003
|
![]() Powiem tak: Dawno, dawno...temu
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2003
Lokacja: Gdansk
![]() |
![]() Ja wole lepsze staty.A wogule jak bedziesz mial jakas fajnie wygladajaca rzecz z cienkimi statami i ktos cie zaatakuje i zginiesz to mozesz stracic swoje pikne rzeczy a z dobrymi statami to mozesz sie obronic...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2003
|
![]() Ja napszykład gram dla przyjemności... 8)
Dlatego wazny jest dla mnie wygląd tego co nosze... 8) Nosze tylko blue robe, magic hat, skull staff... i nic wiecej. Mając takie przedmioty wiesz, że nie wyglądasz jak osoba korzystająca z pomocy dla powodzian. Co prawda c set tez czasem nosze... 8) |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Kolacja
|
![]() Hmmmm... według mnie nie ma zbytnio głupio wyglądających przedmiotów z dobrymi statami.Chociaż zdarzają się...oj zdarzają... np. taki tower shield (blah) mogliby go jakoś ładniej zrobić.Albo BoH-y też piękne nie są ale da się żyć
![]() ![]() ![]()
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2003
![]() |
![]() Ja wolę kiczowaty wygląd ale dobre staty.
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 10 2003
|
![]() ehh wyglond dla mnie nie ma takiego znaczenia ;p
wole kupic cos drogiego a dobrego ty muwisz ze masz blue robe skull stafa i m hata :/ hmm to jest dobre dla magów ale nie chodzilbym knightem w takim sprzecie albo pallem. ale to twój wybór lepiej jakbys sobie kupil juz w h straciz taki sprzent to bendziesz mial mula ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2003
![]() |
![]() Zły temat sondy , ponieważ czy dobra bron wyglonda zle ?? ( np. FS, GS, D Hammer, SS, Fire Axe ) ????czy one naprawde zle wyglondają ? Kijowe bronie wyglondają kijowo a te dobre są naprawde dobre !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
|
![]() Może jak ktoś nie ma wiele kasy i stać najwyżej na Guardian Shield.. Ohydnie wygląda.. A gorsze nie są lepsze (mówię bez nowej grafiki) spójrzcie na Beholder Shield albo Dvarfen Shield.. Żygać się chce..
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Chciałbym zacząć od tego, że Dark Helmet strasznie wygląda.
![]() A co do zasady, że im lepszy przedmiot tym lepiej wyglada to mam jeden wyjątek a mianowicie bright sword (strasznie brzydki) Obecnie nim walcze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
|
![]() Ja przyłączam się do większości - może strasznie wyglądać, ale na mnie to nie robi żadnego wrażenia; choć większość rzeczy z dobrymi statami nieźle wygląda. Staty są najważniejsze!
![]()
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2003
|
![]() Przynajmniej ktos mnie poparł... 8)
Mam tez pytanie. Kiedy wyjdzie do ściągnięcia nowa grafa?(o ile juz jej nie ma...) |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Mi się wydaje, że jak broń ba dobre staty to i zjeb**** wygląda, więc nie wiem o co wogule pytasz. Ale już jak coś to wole staty niż ładny wygląd - poprostu bardziej praktyczne
![]() WYPIERDASEK>Knight>lvl 23>Lunara |
![]() |
![]() |