Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Handel

Notki

Handel Sprzedajesz? Kupujesz? Czy szukasz ekipy na hunt/quest? Swoje oferty umieszczaj tutaj.

Opcje tematu
stary 01-08-2010, 20:40   #1
Loteria
Użytkownik forum

Data dołączenia: 07 05 2010

Pergamin Paradox Tower Quest - SERVICE !!

Witam . Może zacznę od od razu bez dłuższego wstępu. W ten czwartek (5.8.2010) o godz. 15.00 organizuję wypad na Paradox Tower Quest (quest dostępny tylko dla PACC z 30+ levelem). Quest jest długi i trudno oszacować mi ile będzie on trwał, ale myślę, że nie więcej niż 2h. Zbiórka 14.40 na statku w Venore. Nagrody z questa to : (do wyboru, wybiera się 2 z 4) 10k, 32 talony, wand of cosmic energy i phoenix egg. Koszt wynosi 2k od osoby, płatne z góry (wysyłać do Royal Wyplosz, Yalahar). Płacicie 2k i nie musicie się o nic martwić . Ja biorę wszystkie potrzebne do questa itemy. W razie jakichkolwiek pytań pisać w grze do: Royal Wyplosz lub Palladyn Lowca of Hell. Wyposażenie w jakie warto się zaopatrzyć: kilka potionów - nie więcej niż 5, shovel (lub zamiennik), rope (lub zamiennik) oraz znajomość czaru Levitate (exani hur up/down). Inne wskazówki dotyczące questa będą udzielane bezpośrednio przed questem.
Loteria jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 04-08-2010, 09:34   #2
Loteria
Użytkownik forum

Data dołączenia: 07 05 2010

Strzałka

Niestety do dzisiaj (środa) nikt się nie zgłosił/nie napisał. Jestem zmuszony odwołać "biznes".
Loteria jest offline  

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania