|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam , mam pytanie na tibia.pl są zamieszczone avanse graczy .lv, skila, i mlv jest tam jeden screen gdzie widać jak gracze skilaja na mummy coś... w wkołu nich są Mad Sheep ,jeśli ktoś wie kto to miejsce można spotkać byłbym bardzo wdzieczyny... Pozdrawiam i dziękuje ..czekam na odpowiedz ;]
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja myślę że chodzi ci o target dummy
![]() Mozesz tam wejść wykonując jakiegos questa, to jest na edron (tak mi sie wydaje) Jesli grasz na non pvp to wez spellwand i stwórz 2 mad sheepy, w ten sposób trenujesz shielding w tym miejscu jak nie masz zadnych ludzi do atakowania ciebie szczerze to nie wiem czy tam sie oplaca trenowac bo nie próbowałem, ale osobiście na mega afk polecam mols.
____________ 21:03 Patrycja: Czy ktos hce cos kupic???? bo muj brat byl na hauncie messeg me tylko polacy |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2009
|
![]() Tak to target dummy, sa one w yalahar dostepne po wykoaniu questa od 100 lvl. Mad sheepy jak powiedzial pan up mozna zrobic za pomoca spell wanda, ktorego mozna kupic w kwietniu u npc sprzedajacym takie rzeczy(hoxe~).
|
![]() |
![]() |