|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam ostatnio przeniosłem się z neta 50 zl płaciłem na hotspota dlateo że chodzi dużo szybciej ale teraz niemoge zalogować się w tibii wpisuje login i hasło i wchodziekran logowania:
Your charater list is begin loaded. Please wait. ii dalej nic się nierusza a na tym płatnym chodziło tylko że jak coś ściąałem lagi błyły lekkie a teraz to nawet niepize że a długo się łącze czy coś w tym stylu |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2008
Profesja: Elder Druid
Świat: Premia
|
![]() bo pewnie jest zablokowany port na tym hotspocie...
Hotspoty sluza do przegladania stron internetowych. A nie do korzystania z internetu w dowolny sposob jaki chcesz.
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() a nieda się jakoś tego odblokować no i zauważyłem że w ekraniku powitalnym nic niema a za internet mi sie nieopłaca bo za 5 dych mam około 700 kb/s łącza a z darmowego mam około 1 mb/s i niewczytują się czasami strony po pół minuty
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 04 2009
Lokacja: Sverige
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Oczywiscie ze nie, kolega wyzej powiedzial juz ze hotspot jest do przegladania www, a nie grania.
|
![]() |
![]() |