|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 09 2010
|
![]() Siemka wszystkim
![]() Po ponad półrocznej przerwie od Tibii wróciłem do gry. Mam jednak ochotę pograć nową postacią, od zera. Jak wiecie zaczęła się szkoła, więc nie mam tyle czasu na granie, co chociażby w wakacje. Co się z tym wiąże? Oczywiście to, że na chwilę obecną odpada zakup PACC. Nie o to jednak chodzi. Mam problem co do wyboru postaci oraz wyboru świata. • Jeśli chodzi o profesję... Waham się między Knightem, a Paladynem - profesja magiczna (sorc/druid) odpada, bo ciężko będzie nią grać na FACC. W związku z tym mam do Was prośbę, abyście pomogli mi z wyborem - Knight, czy Paladyn? dlaczego akurat ten? • Jeśli chodzi o wybór świata... Pół roku to spory okres czasu, więc pewnie sporo się zmieniło - sytuacja na danym świecie, ceny, narodowości graczy (w sensie, że np. tych jest więcej, a tych mniej), danym światem rządzi inna gildia itd. itp. ![]() Dlatego z tym również zwracam się do Was... jaki świat wybrać? jaki polecacie? dlaczego właśnie ten? jak tam są ceny? jak się ma liczba pkerów i w jakim mieście jest ich najwięcej? a może to świat npvp (optional-pvp)? jakich graczy jest najwięcej? czy gra tam dużo polaków? jaka panuje sytuacja? (chaos, a może zgranie?) Dobrze byłoby też, gdyby na świecie, który polecacie, grał ktoś z forum (żeby był ktoś do pomocy np. przy wykonywaniu Questu itp. itd.). Oczywiście mile widziane wsparcie od Was w początkowych etapach gry ![]() Ostatnio edytowany przez sonic07 - 04-09-2010 o 23:31. Powód: mały dopisek i poprawka xD! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Olecko
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Przecież to TY będziesz grał tą postacią, więc dlaczego ktoś inny miałby decydować za Ciebie? To tyle co do profesji, natomiast świat - wg mnie najlepiej grać na tym, co kiedyś.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 09 2010
|
![]() Już wybrałem
![]() Temat do zamknięcia! |
![]() |
![]() |