|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2003
Lokacja: Gdansk
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Mialem (napewno) 39 shielda nawet wczoraj mi podrusl, a dzisiaj patrze i mam 35...grrr...Nie zginolem...Moze napisac do CIPow tylko ja slabo z angola...Pomozcie mi!!!
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2003
![]() |
![]() Możliwe że w związku z jakimś problemem serwa na którym grasz został przywrócony stan sprzed dnia/dwóch.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() Albo, co gorsza ktos mogl cie hacknac i zabawic sie nieco, zabijajac, tylko ze wtedy to by pewnie tez przedmioty ci zabrali
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Eee raczej nie pewnie zobaczył jeszcze na tibia.com czy przypadkie nie zginął a piszę że nie...
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 01 2004
|
![]() Ja jestem za wersią cofniecia kilku dni kiedys juz tak tez było. Nie ma inej opcji tylko śmierć, albo coś ci sie pomyliło
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2003
|
![]() Mi tak dziwnie skacze ilość postów na tibi.pl... 8)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Zeus- to przez kasacje działu PK. Wszyscy o tym trąbią, a ty nic.........
SRY za offtopic
![]() |
![]() |