|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 09 2003
![]() |
![]() Wygrzebalem w moim dysku kilka starych screenów z mojego huntu na guardach. Zapraszam do ogladania
1 guard - mielismy fana który ogladal jak dzielnie walczymy ![]() ![]() ![]() ![]() Tutaj swietnie wszystkim ( no moze nie wszystkim) znany skarbiec ![]() Kolejny guard ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tutaj kolega pobiegl zlurowac nastepnego ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() The End. Prosze o wyrozumialosc - te screeny sa bardzo stare i z tego co pamientam to byly moje 1 screeny w zyciu ![]() Ostatnio edytowany przez Snate - 30-08-2004 o 20:33. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: Kazordoon // Isara // Łódzkie
![]() ![]() |
![]() Ssy niczego sobie .. tylko ... ja lubie powiekszone .. ( czemu takie male
![]() A moglbys pokazac loot ?? A takto wszystko gites ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2003
|
![]() Zdjęcia są małe, za małe. jednak mimo braku szczegułów zobaczyłem innego spiryta. twój czy zapożyczony? Takie hunty co tu duzo gadać są nudne, gdy się je ogląda na screenach(w tibi jest troche ciekawiej, gdyż gdy taki guard cie dopadnie to można deada zaliczyć. A najważniejsze: nie ma screena z lotem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 09 2003
![]() |
![]() Jak juz wyzej napisalem te screeny sa bardzo stare tylko te udalo mi sie odnalezc, niestety screena z lootem juz nie odnalazlem
![]() ![]() @down To nie medusa, lecz beholder shield kolegi ( któremu pozyczylem swoja tarcze na czas hunta ) a wyglada podobnie bo byl to spirit pobrany z tibia.de z tego co pamientam Ostatnio edytowany przez Snate - 30-08-2004 o 20:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 08 2004
|
![]() Cytuj:
![]() P.S ty tam masz medusa shield ?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() Hmm... Co tu robia te SS'y? Nie powinienes zalozyc tematu o huncie na guardy? One nic nie wyjasniaja. Wszystko jest na swoich miejscach. I tam jest rzeczywiscie jest golden helmet tylko jest przykryty ametystami. Nadal twierdze ze to jest jak najbardziej mozliwe.
![]() |