| 
 | |||||||
| Notki | 
| Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  | #1 | 
| Zbanowany Data dołączenia: 06 01 2005 Lokacja: Guild Wars Wiek: 32 Posty: 778 Stan: Aktywny Gracz Imię: Oerta Fallen Gildia: Mroczna Armia [MROK] Świat: Guild Wars: P Poziom: 20   | ten fake znalazlem w mojej zakurzonej pólce z dyskietkami wiem ze beznadziejny(jakby coś narrator jest w komiksie)  (jakby nie bylo tyle brzydkih komentarzy dorobie inne czesci) | 
|  |   | 
|  | 
|  | #2 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 11 02 2005 Wiek: 31 Posty: 772   | Klapa: Brak obwodki Darth helm jakis bialy, od kiedy laser jest jednokolorowy itp. itd. nie rob kolejnych czesci, chyba ze ci sie juz calkiem nudzi -.- | 
|  |   | 
|  | #3 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 27 01 2004 Posty: 666 Stan: Zbanowany   | Chyba przez ten kurz na półce dyskietki uległy naprawdę dużemu uszkodzeniu... a w szczególności ta z fake umieszczonym w temacie. Gdzie obwódka dookoła tekstu? Przez to nie da się go odczytać. BTW: Darth Vader miał na głowie czarny nocnik, nie biały. 
				__________________ | 
|  |   | 
|  | #4 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 11 11 2004 Lokacja: Opole Wiek: 35 Posty: 2,396   | Autor Topicu: Chłopobabo (tak się przedstawiłeś po przez napisanie "Szłem"). Więc zanim zrobisz kolejny przejrzyj poradniki -.- Bo mam już dosyć oglądania takich fake'ów z brakiem obwódki co powoduje duże pogorszenie wzroku, gdyż trzeba się przybliżać by przeczytać ten oślepiający tekst -.- . | 
|  |   | 
|  | #5 | 
| Guest Posty: n/a | Śmieszne, ale wykonanie ***owe. Patrz na mój fake pt. Toilet Story   | 
|   | 
|  | #6 | 
| Zbanowany Data dołączenia: 06 01 2005 Lokacja: Guild Wars Wiek: 32 Posty: 778 Stan: Aktywny Gracz Imię: Oerta Fallen Gildia: Mroczna Armia [MROK] Świat: Guild Wars: P Poziom: 20   | Jednak troche poszukalem i znalazlem jeszcze 2 dyskietki z 2 kolejnymi czesciami czesc 2:  czesc 3:   P.S.:tez wiem ze beznadziejne | 
|  |   | 
|  | #7 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 15 04 2005 Lokacja: W pięknym drewnianym domku z 2 smokami Wiek: 35 Posty: 33 | O jezus aż nei czytałem 3 częśći bo tyle błędów omg...piratuw,pomuż omg. | 
|  |   | 
|  | #8 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 18 12 2004 Lokacja: Niewazne... Wiek: 34 Posty: 788 | ty nie rob fakow ,ale siegnij po slownik bo mi sie flaki przewracaja jak widze takie tepe bledy :/ | 
|  |   | 
|  | #9 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 22 01 2005 Lokacja: Tam, gdzie ludzie widują smoki... Wiek: 35 Posty: 313 Stan: Niegrający   | Robisz straszne błędy ortograficzne. Topur Prostrzy i wiele więcej. Co to ma być!? | 
|  |   | 
|  | #10 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 01 04 2005 Wiek: 31 Posty: 43 Stan: Aktywny gracz Imię: Mavina-Czarodziejka Profesja: Sorcerer Gildia: Dark Angels of Destiny Świat: Astera Poziom: 23 Skille: 19/22 Poziom mag.: 37 | średnio śmieszne .. -.- uważaj bardziej na błędy ortograficzne :/ .. piratów nie piratuw.. -.- 
				__________________ <max 20 kb> | 
|  |   | 
|  | #11 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 11 11 2004 Lokacja: Opole Wiek: 35 Posty: 2,396   | nie dość że BABOCHŁOP to jeszcze 5 błędów w 1 zdaniu -.- .  Gostkopodobne stworzenie, już widze ciebie w szkole , siedzisz se w ławce, masz lat około 15 a jesteś w 4 podstawówce -.-, no i tak siedzisz i siedzisz a lata uciekają a ty tylko siedzisz (w tym problem że nic nie robisz), tylko siedzisz i nawet nie słuchasz !!!! TYLKO SIEDZISZ !~!!!!~! Wcześniejsze klasy zdałeś z litości nauczycieli lub z łapówek, które znalazły się w łapskach nauczycieli dzięki twoim rodzicom ... niestety .. kasa się kończy a nauczyciele nie -.- ... robią się coraz bardziej głodni - łakomi na kase). krótko mówiąc, od kompa się odsuń a idź do szkoły ! | 
|  |   | 
|  | #12 | 
| Użyszkodnik Data dołączenia: 05 02 2004 Lokacja: Festung Breslau Wiek: 36 Posty: 4,597 Stan: Początkujący Imię: Vanhelsen Profesja: Druid Gildia: Inner Circle Świat: Auchindoun Poziom: 80 Skille: LW/Skin Poziom mag.: 2k   | eee, czemu odnosze dziwne wrażenie, że ty tego wcale na dyskietkach nie znalazłec tylko poprostu chciałeś mnieć "wyjście awarynje" wrazie zjehania na prawo i lewo   
				__________________ Kłócenie się na forum jest jak uczestniczenie w paraolimpiadzie, może i wygrasz, ale nadal będziesz zacofanym -.-" | 
|  |   | 
|  | #13 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 16 04 2005 Lokacja: Łódź Wiek: 36 Posty: 17   | Podsumowujac: Wykonanie do bani, dochodza błędy ortograficzne i oślepiająca czcionka THE END!  | 
|  |   | 
|  | #14 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 27 01 2004 Posty: 666 Stan: Zbanowany   | Przeczytałem 2 kolejne części - wow! Całkowicie zmieniłem zdanie o twoich fake. Rewelacja! Świetna fabuła, tylko szkoda, że do obrazków nie dało się wrzucić muzyki z Star Wars! ODLOT! @wszyscy, którzy go bluzgają: Nie widzicie, że rośnie nam nowa gwiazda tworzenia fake'ów? Doceńcie jego ciężką pracę! 
				__________________ | 
|  |   | 
|  | #15 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 06 09 2004 Posty: 289 | denne... jak jeszcze raz zobacze taka nazwe tematu lub takie "faki" to skoncze z forum. POProstu takiego szalu dostaje wspulczuje modkom...  Ludzie po co dajecie na forum takie gowna jak wiecie ze tylko ja zasmiesaja. "moj brzydki fake" jak brzydki to po co tu umieszczasz? -.- | 
|  |   | 
|  | #17 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 10 10 2004 Posty: 131 Stan: Na Emeryturze | @UP: a poklikash? jakie mash chobbi? tak serio... poszukaj na forum... jest pelno tutorialow jak robic fake'i... | 
|  |   | 
|  | #18 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 20 10 2004 Wiek: 37 Posty: 1,099 Stan: Na Emeryturze   | Okropne to jest   Po co umieszczasz skoro mowisz, ze beznadziejne ? Ale luzik, robisz jak chcesz  | 
|  |   | 
|  | #19 | 
| Zbanowany Data dołączenia: 20 02 2005 Posty: 300 | Blee, nie podoba mi się. Zrób obwódkę, czcionkę inną to będzie może ok. Nie lubie star wars, ale wykonanie takiego a'la SW jest denne... | 
|  |   | 
|  | #20 | 
| Użytkownik Forum | Temat: "Mój brzydki fake", racja jest beznadziejny, to po co go dajesz jeśli sam uważasz że jest brzydki? | 
|  |   |