Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Zdjęcia

Notki

Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 02-12-2010, 00:59   #1
Wicheer
Użytkownik Forum

Wicheer's Avatar

Data dołączenia: 14 11 2006

Domyślny GV and family [Pandoria]

Witam, niestety nie mam dla was screenow ale za to cos ciekawszego. Chailbym Was zaprosić do fajnego SurfBaru już tłumaczę co to jest
20dollars2surf to francuski surfbar płacący w dolarach za oglądanie banerów reklamowych,
nic nie musisz klikać jak to jest w ***ach wystarczy tylko surfować po internecie i kasa leci, obecnie jest najlepszą i najbardziej korzystną ofertą dla Polaków. 20dollars2surf.com posiada aktualnie ponad 50 tysięcy zarejestrowanych użytkowników i wypłaconych 50 tysięcy dolarów na konta PayPal.

system 20dollars2surf polega na tym, że na naszym komputerku wyświetla się banner z reklamami, który co najważniejsze:

ZAWSZE MOŻNA WYŁĄCZYĆ !

PRZESUNĄĆ W INNE MIEJSCE!

i tym się różni od innych systemów iż za samą jego obecność na kompie nabijają się pkt, po uzbieraniu 200 000 wypłaca się 20 dolarów, bez problemowo jakies 10 dolarow miesiecznie praktycznie za nic

system sprawdzony i wypłacalny!!! na chwilę obecną korzysta z niego ok. 80 000 ludzi!

w tym wielu Polaków.

Polecam i nie traktujcie tego jako spam. LINK: http://pl.20dollars2surf.com/?ref=202402

PS NIE JEST TO ZADEN KEYLOGGER GDYZ NIE GRAM W TIBIE OD PONAD ROKU, PROPONUJE WAM PROPONUJE WAM FORME LATWEGO ZAROBKU, Z KTOREGO W MALUTKIEJ CZESCI JA TEZ SKORZYSTAM THX I POZDRAWIAM

--- Wicheer dodał 18 minut i 24 sekund później ---

jesli nie dowierzacie sprawdzcie u wujka google 20dollars2surf

Ostatnio edytowany przez Wicheer - 02-12-2010 o 00:59. Powód: Automerged Doublepost
Wicheer jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania