|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam, chciałbym powrócić do gry starą postacią, niestety pamiętam tylko Nick i Account Number, czy jest w takim wypadku możliwość uzyskania koniecznych danych ?
Znalazłem na jednym z moich maili wiadomość od Tibii kiedy zakładałem nowe konto, lecz jak się okazuje nie są powiązane z postacią którą chcę grać, czy da się w jakiś sposób sprawdzić jaki był numer tego konta lub występujące na nim postacie ? Z góry dziękuję za pomoc. @down Gdybym mógł znaleść konkretne informacje dokładnie na moje pytania to na pewno bym tu nie pisał ![]() Nie, jak taki mądry jesteś to wklej mi link ;D Poza tym Serio przez i! Ostatnio edytowany przez MatysRox - 02-12-2010 o 19:03. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Google dla zaawansowanych, lekcja 1.
http://www.google.pl/#sclient=psy&hl...9a4b3d33e7a612 @up Serjo dalej nie umiesz?: / Ostatnio edytowany przez Rybzor - 02-12-2010 o 18:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 12 2010
|
![]() Kto mi pomoze zeby sie zalogowac na moje konto i zeby wykonac misje bo na stoje w miejscu i kompletnie nie wiem co robic ?
Chetni pisac na pw |
![]() |
![]() |