|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Siema, mam pewien problem. Nie mogę się zdecydować, którą klawiaturę wybrać. Chcę aby na niej mi się wygodnie pisało i komfortowo grało. I aby trzymała więcej niż 1 rok
![]() http://www.euro.com.pl/klawiatury/lo...edia-600.bhtml http://www.euro.com.pl/klawiatury/a4...7-g800mu.bhtml Jestem otwarty na inne propozycje ale tylko z tego sklepu. Dzięki za pomoc. Aha jak ktoś ma tego Logitecha lub A4Techa to niech się podzieli ze mną swoją opinią o tej klawiaturze. Pozdro |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ok, też nie byłem przekonany do tej klawiatury
![]() ![]() A ty jaką masz? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() http://allegro.pl/klawiatura-razer-l...315112526.html + razer deathadder ftw
![]() Na tamtej stronie też jest. A co do logitech media 600 to nie mam pojęcia, ale na oko wygląda całkiem ok. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Słyszałem i widziałem że w Razer Lycosa ściera się cienka warstwa gumy i potem brzydko to wygląda. A podświetlenie nie jest mi wogóle potrzebne
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Jak jesteś bardziej "każualowym" graczem, to nie bo jednak więcej kosztuje. Jak grasz więcej, i nie żal ci kasy to why not. Tu nie chodzi o jakieś tam światełka. W myszce (RD) też mam podświetlenie i co z tego lol xd. Chodzi o ergonomie itp itd.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ogólnie to właśnie wracam z sql i siedze przy grach po 10h dziennie(chyba że weekend jest to więcej) głównie gram w CoD'a 4 to chciałbym mieć lepszy sprzęt
![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Thal - 19-11-2010 o 13:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() A dobrze się gra w FPP i inne MMORPG (procz tibi, bo tam swoje 8 lat przegralem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Jak na moje to powinieneś szukać takiej która:
- nie jest wielka jak stół bilardowy - ma standardowe klawisze qwerty - klawisze jej nie są płaskie (matko to najgorsze co może być) Zazwyczaj takie trzymają i 3 lata, ja swoją za 2 i pół dychy kupiłem i żyje. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() Też polecam tą co rybka podał. Zajebista klawiaturka
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2010
Lokacja: Szczecinek
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Canor The Sharpshooter
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 112
Skille: 99/82
Poziom mag.: 20
![]() |
![]() prawdziwy polak. A co do klawiatury to ja też mam zwykła za 25zł z intermarche. I działa prawie rok
|
![]() |
![]() |