|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2003
Lokacja: Elblag
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Brzozqs
Profesja: Paladin
Świat: Secura
Poziom: 23+
Skille: 65/50
Poziom mag.: 8+
![]() |
![]() Wiecie jakie szczescie mam na rooku na Antice?
Wczoraj postanowilem isc na minosa na takiej gorce. Wzielem sobie bozy wlazlem i zauiwazylem tam zabitego typka a w nim present a w nim 600 gp bylem bardzo happy. Dzisiaj poszedlem sobie na szkielety i patrze nastepny prezent wzielem .zabilem 1 szkieleta patrze Viking helmet. Zabijam nastepnego . NIc . A w 3 mam 2 viking helmet. Fajne mam szczescie no nie? Opiszcie swoje szczescia w Tibi jakie was spotkaly
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() Ja nie mam szczescia ale moj kolega ma-znalazl na podlodze soldier helma, battle axe i kilka innych rzeczy ktorymi sie wyequipowal
![]() No i taka rzecz-idzie sobie ten kolega na rooku patrzy-swieze cailo orka to je przeszukuje a w srodku katana chain armor i copper shield ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Ehhh... Teraz się posypią posty, że znalazłem klucz do trolli w ciele człowieka na trollach pod Ab'd... Trochę ten temat głupi, bo myśle, że ludzie nawet zaczną wymyślać co znaleźli dla posta...
Tak jak Matheous: Na zachód od kazz soldier helmetów jest wieeele a battle axe też można znaleźć... :rolleyes: Tak P.S. Ja miałem kilka sytuacji: 1. Na dragonie w czyimś ciele kilka bzded i knight legsy. 2. Lootbag pod Ab'd (tam gdzie się sprzedaje złom) warty ~2-3k (sądze iż z zamku ![]() 3. Ziom się w depo podniecał knight armorem. Niestety - wywaliło go, a ja wszedłem na jego miejsce i wziołem towar ![]() 4. Więcej nie pamiętam, ale jak przypomne abo mi się przydaży to napisze ![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2003
![]() |
![]() ja znalazlem w ciele na fibuli p-set, steel helmet hmm, blanki i troche gp
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2003
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Hustler Squad
Świat: Eternia
Poziom: 100
Skille: 91/88
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() No to ja w znajdkach nie jestem najszczęśliwszy. Znalazłem raz pod drzewkiem 15 hmm. Inna sytuacja to znalezienie w bagu Morning Stara.
Ktoś musiał mieć szczęście jak znalazł moje ciało na orc landzie (głupie kicki :/ ). Knight armor, Dark Helmet, a w bagu Scimitar, UH, runki różne i ponad 100 gp. Byłem załamany ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Ja znalazłem pod drzewkiem 600 ryb
![]() Inna sytuacja- na rooku- 3 ciała w ciagu 2 godzin- a w nich łacznie 1,5k ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
![]() |
![]() Ja mialem taka syułację w Thais, że gdy wracałem z Trollów nudziło mi się i w depo sprawdzałem wszystkie parcele a w jednej było 1000gp!! Nadal się zastanawiam kto mógł wywalić 1000gp w parcelu??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2004
![]() |
![]() Ja mialem takiego farta, ze w depo na 2 pietrze ktos rzucil nieostemplowany parcel na mailbox. Wzialem, bo chcialem zaoszczedzic 10 gp
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2004
Lokacja: Chrzanów
Imię: Gold Raven
Profesja: Rookstayer
Gildia: Storm (już nieistniejącą :/)
Świat: Danubia
Poziom: 49
Skille: 23/30
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() za to niefatra to TAK: kiedyś bawie sie na szczurkach trenujac shielding - a tu kick z gry ![]() 06.01.2004 20:50:09 CET Killed at Level 7 by a rat ![]() ![]() ![]() ktoś mial farta i znalazł w moim ciele ponad 2k kasy i troche innego stuffu (chain armor, studded legs, katana, legion helmet, boots, all klucze z rooku) może kiedyś los się odwróci ![]() ![]() |
![]() |
![]() |