|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Mama prozbe. Czy moglby mi ktos pomoc bo nie wiem gdzie expic (czytalem juz kilka razy te poradniki i zawsze wastuje) nie mam duzo kasy tylko 2cc mam 47 sorka z 42 m lvl chcialbym wasze propozycje, gdzie mam expic zeby mi sie zwracalo prosze o wpisy
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Raty pod tajs - 0 kłopotu, niezła kasa i żarcie
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Galana
![]() |
![]() Tak jak up powiedzial jest spoko, ale mozesz sprobowac tez dwarfy guardy z monkami
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Olecko
![]() |
![]() Butterfly na polankach przy venore bądź carlin mogą być spoko, ale wolny resp i często zajęte.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Arfeniks |
Ta wiadomość została usunięta przez Palar.
|
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Olecko
![]() |
![]() kk
Cytuj:
i ty tu śmiesz w ogóle mówić o inteligencji? jakbyś miał jej choć za grosz to byś użył szukajki i napisał w przyklejonym temacie, albo chociażby wyciągnąłbyś wnioski z tych poradników, które rzekomo przeczytałeś. Ah, zapomniałem o słowie "prozba" w nazwie tematu, heh. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Jeżeli jeszcze tu wróci, to pewnie powie, że ma dysleksję. Więc ja się wtrącę i powiem, że tłumaczenie sie dysleksją jest jak chwalenie się małym penisem.
![]() |
![]() |
#7 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2010
Lokacja: Lokacja
Stan: Niegrający
Imię: Bezzebny Paranoik
Profesja: Knight
Gildia: Brak .
Świat: Morgana
Poziom: 51
Skille: 70
Poziom mag.: 5
|
![]() Ale głupoty pierdolicie , raty to przereklamowana sprawa.
Od jakiegoś czasu się expi na bugach w ad'dendriel respi się ich tam chyba 6 na full respie . Polecam. Sorc/Druid nie da sie bez waste ;d |
![]() |
![]() |