|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Witaj!
Wybacz, że odpowiedź piszę tak późno, ponieważ dopiero się zarejestrowałem na forum gdyż po prostu się załamałem tym, że nikt nie potrafi Ci na proste pytanie odpowiedź. Sądzę, że po prostu jest to spowodowane tym, że ludzie uważają cię za tak zwanego "nooba", ale moim zdaniem te osoby powinny się wstydzić. Dobra żeby nie przeciągać. Twój problem zapewne polega na tym, że w Backpacku nie posiadałaś liny, która jest niezbędna do wyjścia z jakiejś jaskini lub dziury. Jednak jeśli masz line, to możliwe, że twój problem polega na złym jej użyciu. Jeśli masz line w BP naciśnij na nią PPM i użyj jej na miejscu wskazanym do tego. Pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Skoro na początku gry, to pewnie liny nie potrzeba. Wielu początkujących graczy ma natomiast problem z wchodzeniem na drabinę - trzeba klikać pod nią (tj. na polu, na którym ona stoi), a nie bezpośrednio na niej.
A co do rad jak walczyć ze szczurami, to nie ma tu za wiele filozofii: 1. Staraj się stawać tak, żeby nie atakował Cię więcej niż jeden. 2. Jak stracisz dużo życia, wróć na powierzchnię i idź pogadać z Cipfredem - on Cię uleczy. To chyba tyle, poza oczywistą radą, żeby w miarę zdobywania funduszy dokupować sobie lepszy sprzęt. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2010
Lokacja: Krakow
Profesja: Knight
Świat: Olympa
Poziom: 65
Skille: 81/80
Poziom mag.: 6
|
![]() Napoczatku gry jest wprowadzenie i wtedy daja przy okazji line(Nie da sie wyjsc z wprowadzenia bez liny).
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2010
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 134
Skille: 10/19
Poziom mag.: 71
|
![]() Gówno prawda.
Da się wyjść z tutoriala bez liny/lopaty i zadnego tego typu itema. Kk thx bb
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Skille: 81/80
Poziom mag.: 6
|
![]() No ciekawe jak.Trzeba miec zaliczone te questy by przejsc dalej
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2011
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Zayer Knight
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() Da się ominąc tutorial i mi tu nie gadaj że nie bo zawsze przchodzę piszesz Hi , Skip Tutorial , Yes i odrazu jesteś w swiątyni
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum