|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2009
|
![]() Witam
Na początku napisze, że szukałem tematu podobnego do mojego ale nic nie udało mi się znaleźć. Wszędzie były tematy dotyczące expienia na dragach palkiem bądź knightem. Ewentualnie postaciami magicznymi ale na dużo wyższych poziomach uwzględniając przy tym dle. Więc bez owijania w bawełnę : Czy dam radę druidem na 33 poziomie i 36 mlvlu expić na dragach (powiedzmy venore d lair), i tylko i wyłącznie dragach. Wiem, że będzie waste ale mam wystarczająco dużo odłożonej gotówki, zależy mi jedynie na dobrym expie, tak żeby odpocząć na jakiś czas od cyców i guardów. Jestem na faccu więc w grę wchodzi jedynie hailstorm rod i hmm, ewentualnie od czasu do czasu frigo hur. Eq jest typowo magiczne tj : bohy, spirit cloak, hat of the mad, b legs. Do bardziej konkretnej obrony nosze jedynie drag shield bo nie wiem czy na hunt z użyciem frigo hur i hmm nie lepiej zastąpić to spellbok of enlightment czy jednak tę dragonke aby zmniejszyć obrażenia gdyby smoczuś podbiegł za blisko. Czekam na odpowiedź i pozdrawiam ![]() Ostatnio edytowany przez marrrian13 - 16-05-2010 o 14:59. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Amor Patriae Nostra Lex
Data dołączenia: 06 08 2005
Lokacja: Jaworzno
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Gildia: Almighty Friends
Świat: Secura
Poziom: 289
Poziom mag.: 10
|
![]() Poczytaj temat "Gdzie expić~". Tam wszystko znajdziesz. Dużo zależy tez od tego jak ogarniasz ta grę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2005
Lokacja: Wawa
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: obsidia
Poziom: 9x
![]() |
![]() Znajdź kogoś, kto Ci pokaże respa i nie pakuj się na więcej niż 1 draga na raz to dasz radę.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2009
|
![]() @Edwardo
Czytałem ten temat ale tam jest taki pierdolnik, że ciężko wyłowić cokolwiek co mogłoby mi się przydać. @Gustek Respa znam, zsolować draga też mogę zastanawiam się tylko czy da radę masowo je solowac bez takiego waste, że capa mi zabraknie na 30 minutowy hunt albo nie potrzebować 10letniego doświadczenia w uciekaniu gdy 2 naraz wybiegną. Dzięki za odpowiedzi, popróbuję to zobaczę, w końcu człowiek uczy się na błędach ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Jeżeli ci nie zależy na kasie.. to nakupuj icicle. I jazda na dragi ;D
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 02 2011
Lokacja: Katowice
Imię: Velgarth
Profesja: Knight
Świat: Unitera
Poziom: 100
|
![]() Grałem kiedyś druidem i powiem Ci, że dasz sobie radę. Z blokerem dałbyś nawet radę na DL ale jest warunek - Premium Account lub Icicle.
Strategia gry podobna. W obu przypadkach bijesz z różdżki a dodatkowo wspomagasz się hitami ze spella Ice Strike lub runami Icicle. Ahaa... przy porównywaniu obrażeń wypada na korzyść Icicle. O dead jednak łatwo, chyba nie współmiernie do poniesionych strat, czy hipotetycznych zysków ![]() Jeśli liczysz na WOI lub dragon shieldy czy inne przedmioty to się trochę rozczarujesz, bo nie spadają tak często jakby się tego chciało. Z drugiej strony nie masz tyle CAP by efektywnie expić bez ciągłego biegania do miasta z lootem. O lootbagach nie myśl nawet, bo większości i tak nie dopchasz do miasta ![]() Popróbuj jeśli chcesz w podziemiach MS obok Thais, są tam 3 dragi dosyć rozsądnie ulokowane... minus taki, że zawsze dużo graczy tam expi. Do Venore nie masz po co iść nawet,bo zostaniesz grzecznie lub też nie wyproszony z drag lair ![]() |
![]() |
![]() |