|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2004
Lokacja: Gliwice
![]() |
![]() jak to mozliwe ze na 15 lvlu ze skillami 39/37 i ze sprzetem p set dragon shield i f sword blokowalem jakies pol godziny temu ORKA LIDERA!!!!
przez 3 minuty nic mi nie robil potem zarobilem za 56,43,22,16 i on padl (z pomoca 52 lvl royal pala) ale jak se poradzilem?? poszedl 1 uh tylko!!
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Jak sobie poradziłeś? Z pomocą Royal Paladina jak sam napisałeś. A to, że nic Ci nie zabierał przez 3 minuty, w co wątpię, to fart. Spróbuj jeszcze raz.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() a zebys wiedizal ze pojde jak znowu podluruja (znowu jako bloker
![]() ![]() ![]() zapomnialem dodac chodzi mi "jak se poradzilem "(czyt. jakim cude kurde przezylem??) to ze bez palla bym nie zabil to sam wiem i nie trza mi tego uswiadamiac ![]() ![]()
Grzes Przewodniczek lvl 20 mlvl 9 Paladyn Skille: 54/41 (cienkie wlasnie trenie ;p) Secura/Thais Ostatnio edytowany przez Grzes Przewodniczek - 05-11-2004 o 10:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() To zrób zdjęcia, bo mi się jakoś nie chce wierzyć.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() mam ale nie z samej walki bo zapuzno wlczylem uo :/
mam na kompie 2 zdjecia (jedno jak stoje i menu na maxa rozciagniete i widac jak zbieralem potem) a drugie przedstawiajacego "spiacego" lidera edit: masz tu te zdjecia musialem je znalezc ![]() ![]() ![]() ![]()
Grzes Przewodniczek lvl 20 mlvl 9 Paladyn Skille: 54/41 (cienkie wlasnie trenie ;p) Secura/Thais Ostatnio edytowany przez Grzes Przewodniczek - 05-11-2004 o 13:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2004
Lokacja: Sanok
![]() |
![]() nie robcie takiego HALO
Lider nie jest wcale taki silny jak go rysuja Tibia To Gra niespodzianek Widzialem juz jak 12 driud smoka blokowal , 20 knight 3 Dl'e<po kolei> 30 pally necro ...itd Bloknij warlorda i wtedy napisz....
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 11 2004
Lokacja: Głuchołazy
![]() |
![]() Hmm...
Grzes przewodniczek mówi prawde. Blokowal lidera bo sam to widzialem Jak przyszlem, to juz mu pomagal ten pall wienc nie widzialem, czy obrywal. ![]() ![]() Mialem farta, bo pól godziny wczesniej chcialem isc do Amazon Camp moim 15 lv palladiem. ![]() |
![]() |
![]() |