|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2004
![]() |
![]() Witajcie fani Lurowania pokaze wam kilka fajnyh skrinuw z lurowaniem
![]() To kilka pajączków ![]() ![]() TO jest smoczek ale go niewidzac ale hit jest ![]() ![]() Hmm a to jusz jak byłem z nim pod venore ![]() ![]() Opisujcie i dajcie mi kolejne pomysły na Lurowanie!!! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
Lokacja: Poznań
![]() |
![]() ![]() NO COMMENT :/ ![]()
![]() |
#4 |
Zbanowany
|
![]() Absolutnie nie popieram (ba - nie nawidze) lurowania, ale kiedys widzialem filmik z lurowaniem smoka do amazon camp i hunterow pod thais(tak sie nazywa?) bridge.
A osobiscie kiedys sie natknalem na huntera w amazon camp i nie bylo przyjemnie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2004
![]() |
![]() Heh nie zabardzo lubie jak ktoś luruje porworki:/ ale te 5 gigant spider'ów to niezła sprawa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2003
Lokacja: Iława
![]() |
![]() Nie popieram lurowania.Jest to świństwo.I chyba można za to dostać bana.Ale fotki spoko.
ETERNIA-przyszły sorcer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() człowieku w kulki sobie lecisz??
Przez wiele takich akcji padałem, a ty pokazujesz screeny z lurowania i sie pytasz czy fajne. Bez sensu Zachowujesz sie jak jakiś (nie powiem kto, troche szacunku jeszcze mam ![]() Przecież przez takie rzeczy wiele newbie i low-leveli masowo ginie!! ale zreszta ciebie to olewa bo ejsteś mass pk (red skull) Fotki mi się nie podobały...
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() He he he .....
Sladami Xotaxira i Hezefa niech podaza swiat hehehe... to byli 2 wypas knightow,, ale teraz luruja hehe... sam zginelem raz w zyciu na lurerstwie poszlem se na klatke pogadac z komplami przychodze i zabil mnie gs pod miastem Ja sie nieprzejmuje mialem 15 lv ile stracilem tego expa 1 k pfff takie lv to wstyd mowic ale to bylo dawno teraz poszlem w sile Sreeny sa wypas , Atmosfera jest wypas , lurowanie czasem jest wypas jak ciagniesz gs przez taki kawal to az sie chce grac hehehe
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Łódź
|
![]() Fajne scrreny no stary prawie zawalu nie dostalem jak zobaczylem te 5 gs ;]] ja tam 1 nie moge pokonac ;]
![]()
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Wrocław- West Coast
Imię: BURNIASTY
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: wstydze się podać
Świat: Selena
Poziom: 102
![]() |
![]() Tylko nooby lurują.NO COMMENT!!!
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
|
![]() Fajne screeny.... ja lubie ostrą zabawe
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2004
![]() |
![]() Ludzie do roboty w tibi trzeba sie bawić polurować troszke nie zaszkodzi potem skrinka zamiescic
![]() To nie jest trudne mnie jusz gania GM Solkrin ale mnie to nie obchodzi walic GM Lurowac LUdzie!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2003
![]() |
![]() Screenow nie widze.
Ale nielubie jak ktos luruje, chyba ze dla zabawy i ta zabawe jest dla wszystkich zdrowa ... Nie Popieram !! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
![]() |
![]() No to nie jest zbyt ładne tak lurować specjalnie po to żeby inni gracze padali! Ale to jak lurujesz te GS to ładny screen
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2003
|
![]() takie cos ejst nieodpowiedzialne .....wystarcyzlo by teraz zagadac do GM dac mu link .......i Banik gotowy ........wiec zastanow sie co robisz...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 02 2004
|
![]() Ostatnio SZedłem sobie spokojnie patrze a jakieś dwa pajace wiodą za sobą dwarf guarda (Myślę buahahah pie.... trzeba pomóc słabszym) więc zabijam a po chwili mogłem usłyszeć słowo ,,Report" buahahahaha
A więc wszyscy lurerzy z dala ode mnie!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() ![]()
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2003
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dla ciebie to zabawa a inni traco hęc gry przez takie zabawy (ja bylem na malym lvl bardzo nękany przez pk co lvl to pk) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jak grasz na Valori to vysle linka do GM(masz szczescie ze niewiem) |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: Włocławek
![]() ![]() |
![]() wystarczyło sprawdzić na stronie tibii
"Character information Name: Bogulec Wielki, will be deleted at March 5 2004, 9:01 pm Former Names: Bigvirus Sex: male Profession: Sorcerer Level: 15 World: Danubia Residence: Venore Last login: 27.02.2004 08:41:55 CET Comment: Jebie mnie wszystko znowu bende gral sorcem bedzie powrot Bogulca Wielkiego Sorca!!!!!!! Sorc ROOXXXXXXX!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! " nie wiem jak wy ale Cipy dobrze robią że tępią lurelów..czasami przecież ktoś musi być afk, telefon, ktoś do drzwi i wtedy zginąć i stracić dużo żeczy to przegięcie jest :/. A jakby ktoś chciał go ukarać to macie ![]() Characters of this account Name World Status 1. Bigs Bigi Calmera deleted 2. Bigviral Hiberna 3. Bogulec Wielki Danubia deleted 4. Hezef Danubia |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
|
![]() mnie w tym lurowaniu jedno rzuciło sie w oczy...
lur dla zabawy moze byc ok, nawet jesli ginie jakis lowlvl, niech sie uczy stapac ostroznie, mnie tez kiedys lur gs spotkal w tym samym miejscu co jest ten draggie, mialme wtedy 15 lvl i przezylem ale...czy nie przesada jest ze uczicwy lurer lazi bez sprzetu? pelny cap pewnie na loota... i to mi sie nie podoba, bo ten lur byl na czyste pk i zarobek!