|
Notki |
Grafiki Masz talent do grafik? Zamieść swoje prace tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2004
|
![]() *WALI GŁOWĄ W ŚCIANE*
LoL... niezaladne, wogule nie ladne,złe,ochydne,straszne,az strach sie bac... FEEE itd. mi w kazdym badz razie sie nie podoba ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 01 2005
|
![]() Spoko.
Jedyne opinie jakie dostawałem za moje grafy od kumpla z rl'a to było coś w stylu: aaa super! , wow fajne , ty wez mnie naucz robic coś takiego? Ale dzięki za szczerą opinię gdybyś moogl mi jeszcze wypisac blędy jakie popelnilem to byloby fajnie |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Stan: Niegrający
|
![]() jeśli wszystko robiłeś od podstaw to naprawdę się napracowałeś... no chyba ze powklejałeś gotowe~
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
Stan: Początkujący
![]() |
![]() Nie za ładne to... i takie troche dziwne. Wydaje mi się, że wzorowałeś się na Pokemon Crystal.
![]() |
#6 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Ale puźniej juz nie patrzyłem @ pantryk Pixel po pixelu sam... a tak btw to pokemony to goowno ktorego niemam i niechce miec tak jak napisałem przy pierwszej postaci wzorowałem się na poradniku a potem sam Ostatnio edytowany przez Phoadel - 20-01-2005 o 19:01. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() znaczy sie tak:
cieniowanie w niektorych miejscach jest ladne nawet i jak by sie tak przypatrzec to wyglada na to zeby bylo powklejane i jescze jest takie miejsce kolo psa i wokol kwiatka jest tak jakby takie zalamanie(troche glupio to wyglada) i po lewej stronie sa na wodzie jakies takie plamki dziwne. Ale jesli robiles to pixel po pixelu to gratujuje wytrzymalosci i cierpliwosci ![]() ![]() ![]() a i mowiles jescze ze rysowales inne prace to zamiesc je tutaj to obadamy ![]() Ostatnio edytowany przez NORMALY OBYWATEL RP - 20-01-2005 o 19:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
|
![]() tak przy psie i niektorych kwiatkach się pomylilem i niechcący zkopiowałem razem z trawą.
Te plamki na wodzie to są malutkie fale. Cieniować potrafię tylko tak jak widzisz to na podłodze i na ścianach. Czyli tak jak się cieniuje metal. A tak w ogole to czy jakby ktoś mogl to by mi podał link na jakiś poradnik jak dobrze cienować? EDIT: Mowiąc o kopiowaniu miałem na myśli to że niebede rysował 20 kwiatkow każdy po razie... wolalem przekopiować pierwszy ktory narysowałem i wleić go w kilku miejscach. Ostatnio edytowany przez Phoadel - 20-01-2005 o 19:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() http://pix.art.pl/ <--- tu powinienes cos znalesc
ale chodzi mi o ta czerwona i zolta plamke na wodzie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
|
![]() te plamki to boje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2004
|
![]() Ogólnie mi sie podoba. Jestem rozsądny i uważam, że zawsze trzeba docenić pracę gdy ktoś ją robił od podstaw i sie napracował
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
|
![]() nic to nie jest rysowałem bo mi sie nudzilo i wyszlo coś takiego
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: Odległa Galaktyka
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 103
Poziom mag.: 60
![]() |
![]() Mi się podoba
![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Moria
|
![]() Jak takie coś widzę to zastanawiam się nad HARAKIRI.
|
![]() |
![]() |