|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
|
![]() Witam ..
Po 2 latach przerwy znowu powracam do Tibi ... Jestem bardzo doświadczonym graczem no i umiejętnym .. Zdecydowałem poszukać osób ogarniających dobrze , które chciałyby dołączyć do mnie i wspólnie budować drużyne , potem gildię ... Do wpólnego GamePlay'u , wspólne PK , Huncenie itp . Chodzi mi o zaczęcie od zera .. nowy świat , nowe chary ... Wymagany jest albo Skype albo Ventrillo albo Mumble ... Pozdrawiam ! . -------------------------------------------- Kontakt - GG : 4973318 Skype - famouspro E-Mail - [email protected] Ostatnio edytowany przez Warlockz - 13-05-2011 o 22:36. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() Hmm .. wydaje mi się ,że tutaj wiek nie odgrywa wielkiej roli .. No ale skoro pytasz ; D ..
15 ^ ^ . --- Warlockz dodał 2 minut i 14 sekund później --- Hahaha .. Nick po bracie a emaila przejąłem wraz z kontem Steam . Ostatnio edytowany przez Warlockz - 13-05-2011 o 22:44. Powód: Automerged Doublepost |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Dobrze by bylo zebys napisal na jakim serverze masz zamiar grac? Osobiscie szukam ekipy badz ludzi do gry na jakims amerykanskim serverze.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Poziom: 152
Skille: 92/84
Poziom mag.: 8
|
![]() Ja jestem ciekaw o twoje ''doświadczenia'' tzn,lvl itp.
Bo według tego co napisałeś to raczej szału nie było, jak grałeś w tą grę. Nie wytykam tutaj twojego wieku , lecz jestem po prostu ciekaw.
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Witam, odpiszesz na gg?
|
![]() |