|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Dzisiaj znalazlem taki sklep, tibia-sklep.pl , no i chcialem sprawdzic, czy sa wiarygodni(wydawalo sie ze tak, chary na wszystkich swiatach, dobra strona). Chcialem zrobic WT i dalem im 50k no i niestety okazalo sie, ze sa to oszusci. Nie zabardzo wiem gdzie takie cos zglosic, moze Wy wiecie? GG oszusta to : 33764820. Gdy napisalem do niego na inne GG to znizyl sie do wyzwisk ..
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Imię: L
Gildia: Destroyers of Kira
Świat: Konoha-Gakure ?
![]() |
![]() jak sie jest debilem to trzeba poniesc kare. mozesz na policje zglosic ale huja oni zrobia, zreszta za jakies jebane 50k zglaszac na policje to jest szkoda czasu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 05 2011
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dretheu
Profesja: Paladin
Gildia: Obecnie Szukam
Świat: Candia
Poziom: 16
Skille: 63/52
Poziom mag.: 7
|
![]() Tak Milano, ale jak każdy oleje to 50k to wkońcu uzbierają kasę i będą myśleli z nikt nic im nie zrobi. A co do WT wiarygodna strona to :
shop-tibia.com Sam robiłem u nich WT i wszystko sprawnie . I do tego za 30 cc na pvp zrobiło mi się 40 cc na non-pvp. Tyle z Mojej strony. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Nie wymieniałeś się towarem o zdefiniowanej rzeczywistej wartości (w istniejącej walucie), nie masz prawa się domagać jakiegokolwiek odszkodowania. Sama sytuacja jest tak drobna, że nikt nawet nie spojrzy palcem na takiego geniusza. Do tego sam złamałeś regulamin gry, więc do twórców się nie zgłosisz - zakręciłeś bata na samego siebie, teraz cierp i ponoś konsekwencje.
![]() |
![]() |