|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2008
Lokacja: Lubin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Silent Fighting
Profesja: Knight
Świat: Honera
Poziom: 16
Skille: 60/58
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Witam! Kupuje pierwszy raz pacca, pacca mam na oku kupic przez allegro od acheja, czy jakoś tak, choć moze od kogos innego.
1. On mi wysyła jakis kod? Sam sie aktywuje? Czy moze tak i tak (róznie)? 2. Jak tak to gdzie go aktywować? 3. Potrzebny do tego rec-key? O rec-keya 1. Mam zapisany bo pamietam ze byl bardzo wazny ale nie gralem 3 lata i nigdy do tego nie dochodzilem. Po co on naprawde jest? 2. Czy jest potrzebny do uaktywniania pacca? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 24 09 2006
|
![]() 1. Wystarczy podać nick postaci i świat, na jakim się znajduje;
2. KLIK! <- tu masz poradnik jak zaakceptować pacca (powinien być aktualny); 3. NIGDY nie podawaj nikomu ani rec-key, ani numeru konta do gry, ani hasła; 1. W razie gdybyś stracił możliwość wejścia na konto (zapomniane hasło/numer konta), a mail, na które jest konto jest również niedostępne. Rec key to taka ostateczność, która pomaga w krytycznej sytuacji odzyskać konto; 2. Może nie tyle potrzebny, ile konto musi być zarejestrowane (a przy rejestracji dostajesz rec-key). |
![]() |
![]() |