|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 09 2004
Lokacja: Kluczbork
![]() |
![]() W Tibi mamy doczynienia z kilkoma grami takimi jak szach,warcaby czy kółko i krzyżyk czasami też możemy pograć sobie z kumplami w piłke nożną, a ja się zastanawiam czy można jeczecze inaczej zrelaksowac sie na tibi. Chodzi mi tu o inne gry i zabawy czy może sa jeszcze jakieś o których nie wiem , a jeśli niema to może fajnie by było kilka wymyślić. Może macie jakieś pomysły jeżeli tak to zachęcam do przedstawienia ich w tym temacie. Może też coś wymyle pużniej.
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Jest jeszcze jedna i moim zdaniem najciekawsza zabawa...
![]() DUEL !!! Jakby ktoś nie wiedzial to polega ona na tym, że dwóch chętnych nawala się wszystkim co mają pod ręką (na różnych serwerach są różne zasady) dopóki jeden nie będzie miał żółtego życia. Jeśli ktoś wkroczy na arene podczas walki może zostać zabity ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2004
|
![]() czesto z kumplami gramy w chowanego w carlin. Nie można w chodzić do kanalów ani używać exivy. Jak gra z 10 osób jest bajerancko.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Stan: Niegrający
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
|
![]() Ta a jak sie znajdziecie to SD w ryj i jazda, najlepsza zabawa to ta podczas wesela kiedy wszyscy we wszystkich strzelaja i kazdy ma czerwone zycie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
Imię: Wez Nie Kozacz
Profesja: Knight
Świat: solera
Poziom: 8
Skille: zmienne
|
![]() dla mnei najlepsza zabawa jest bawienie sie :fanfary: W BERKA
![]() scigam sie oczywiscie nie z drugim playerem bo bylo by to troche dziwne ale summonuje sobie zerka i jazda po veno ![]() ![]() tak lubilem bawic sie najbardziej ![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 11 2004
|
![]() Ja lubie udawac ze ciagne lootbaga, wtedy banda noobow za mna leci i ma nadzieje ze im sie uda go urasc, kiedy zabawa sie juz znudzi to wrzucam "lootbaga" na dach i obserwuje jak noobki staraja sie go dorwac.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2004
Lokacja: W bloku ;p
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() No to z lootbagiem jest dobre też tak robie jak mi się totalnie nudzi
![]() No jak grałem na Galanie to najlepszą zabawą było . . PK PARTY (n00bek ze mnie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2004
Lokacja: Formost Empire. Kraina mlekiem, miodem i krwią płynąca...
Stan: Niegrający
|
![]() Ruletka - robi sie zakłady o ile walnie ktoś z LMM/HMM, ten kto trafi najbliżej zgarnia całą pulę
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oczywiście jak ktoś chce można używać SD ![]() ps. Your account is banisheb for HAZARD!! ![]()
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
a dzisiaj dla zabawy chciałem sobie dednąć postać na pacerze(non pvp) i poszedlem smoka a on w ogole sie nie respawnola bo jakeis loski caly zas wchodzily -_-
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 02 2004
Lokacja: Pomorskie
![]() |
![]() Fajna zabawa jest w ab na polu obok depo. Często na tym polu ścigam się z kumplami od 1 końca do 2 i spowrotem kto wygra (1 dobiegnie) dostaje zazwyczaj coś od tego co dobiegł ostatni ( raz dostałem life ringa
![]() A tak pozatym to pusty loot bag (Wyżej w poście wymienione). Hazard (też w poście wyżej ). A oprucz tego berek albo picie krwi z bagow i patszenie jak nooby sie zbieraja w okoł ciebie (oczywiście na no-pvp) a ty na końcu (czarne hp) się uh-asz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() @up
heh to nie jes zbyt fajne to picie "krwi" z bugów(po prostu poison) bo raz widziałem jak gostek sie tak bawił z noobami i za 3 razem ktoś go z hmm'a potraktował ![]() ![]() ![]()