|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
The Witcher
|
![]() Postanowiłem z kumplami skoczyć zabić kilka demonów.
Ekipa: knight - 75 druid - 51 paladyn - 85 Na początku musiałem się przyzwyczaić troszkę do nowej roli - blokera demonów. Dowiedziałem się, że w chwili gdy idę to UH nie działa ![]() ![]() Wbrew pozorom przeżyłem tym razem, miałem farta ![]() Niestety potem paladyn musiał nas opuścić więc zostałem tylko ja i druid. Po zabiciu kilku demonów stało się coś strasznego ... wskakuje jak zawsze demon summonuje sobie FE, nagle demon zmienił cel na druida więc ten uciekł na góre ... demon odwraca się do mnie .. i bah .. nie wiem czy to był lag czy takie combo dostałem ale skutki poniżej: ![]() Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło .. miałem dobrą zabawe ![]()
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2004
Lokacja: gdynia
![]() |
![]() Gratz blokowania demona na tym lvl.Szkoda lvl , trochę mało zdjęć .
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2004
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aldora
Poziom: 119
Skille: 98/69
Poziom mag.: 21
|
![]() tak to bywa
ty padasz a inny na 50 lvlu blokuje demona ahh to zycie |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
The Witcher
|
![]() Levelu nie szkoda ... miałem 75 a po deadzie mam 2% do 75
![]() ![]() ![]() ![]() RE: down ... nie dostalem combo za 500 .. poprostu tyle udało mi się złapać na screenie.
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" Ostatnio edytowany przez Aversin - 24-01-2005 o 10:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Świnoujście
Stan: Aktywny gracz
Imię: Milka Star
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Poziom: 43
Skille: 72/69
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Ave, ty masz naprawde farta
![]() Lecz to troche dziwne bo ty masz ponad wiecej niz 1000 hp a dostales combo chyba za 500 ![]() No to tak jak mowiles masz dumny wpis na statystykach smierci ![]() ![]() Nie martwcie sie ze Ave padl <gryz> <gryz> jak sie z tego smial ![]() A co do tego 2% to mial wykupione blessy ![]() Ostatnio edytowany przez Milka - 22-01-2005 o 21:32. |
![]() |
![]() |