|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 09 2011
Lokacja: Białystok
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bufexa
Profesja: Druid
Świat: Refugia
Poziom: 13
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Witam.
Mam 15 druida i 25 mlvl ( bez eq ) Zakupilem wlasnie pacc i nie ogarniam jeszcze.( mam klucz ale nie uzyty) Prosze o odpowiedzi na moje pytania, a mianowicie : 1)Jak zrobic mounta ( konia ) do ktorego potrzebny jest Sugar Out ? ( Mam sugar outa ) potrzebuje tylko wyjasnienia gdzies isc i co pisac. 2)Jakie taski zaczac i gdzie je zaczac. 3)Gdzie znajduje sie Peninsula Tomb ( chodzi mi o exp "za TP" ) najlepiej bym prosil o mape. 4)Jakie czary kupic ? Nie liczcie tych exori vis/flam itd.. to jest oczywiste ze te kupie ale chodzi mi o inne np runiczne. 5)Na czym expic najlepiej od 20 lvl i z jakich czarow i rodów. Np. Dragony - hailstorm i frigo ( wiem hailstorm jest od 33 ) ale podalem przyklad na czym ma to polegac. Prosze rowniez o podanie do 50 lvl jak komus bedzie sie chcialo. Myslę,ze to narazie wszystko i ze mi pomozecie.Bede bardzo wdzieczny i jak cos mi przyjdzie do glowy to dopisze(jakies pytanie czy cos). Dziekuje , pozdrawiam - Bufexa. |
![]() |
![]() |
|