|
|||||||
| Notki |
| Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#2 | ||
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2009
|
Knightem obecnie bije się ze spearów, jest to najopłacalniejsze wyjście, więc zacznij skillować dista. Sword ringi są drogie, a z dista bijesz dużo strasznie.
||
|
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2007
Stan: Na Emeryturze
Imię: Jestem Pisowcem
Profesja: Elite Knight
Gildia: Contras
Świat: Hexana
Poziom: 205
Skille: 146/139
|
@up
Chyba na głowę upadłeś... fist jest 100x lepszy, power ringi bardziej dostępne no i nie wydaje się kasy na broń. Kumpel robi fista i regularnie wolfy na hita zdejmuje. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tomex of Guardia
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Caps Lockers
Świat: Guardia
Poziom: 514
|
chyba oboje upadliscie na glowe knightem sie najlepiej bije z fishing rod jeszcze jak ma sie swiete robaczki to hity naprawde ladne sa
Szczesc Boze
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
|
Co wy za bzdury gadacie, dziś już się nie gra knajtem bo najnowszy bot nie ma funkcji skillowania
![]()
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Profesja: Elite Knight
Świat: Nerana
Poziom: 268
Skille: 96/92
Poziom mag.: 9
|
Przestańcie pisać te ironiczne posty bo obecnie to już nie jest śmieszne, było... ale 3 lata temu kiedy jeszcze uczyliście się do testów na koniec podstawówki
.Obecnie każdy rodzaj broni jest fajny, ja osobiście zawsze byłem za axe bo są najmocniejsze, ale ostatnio zacząłem grać od nowa knightem i wybrałem swordy bo są najładniejsze no i dodali fajną tarcze która dodaje +3 skilla co wyrównuje przewagę axe. Z plusów to jeszcze chyba najłatwiej kupić broń ok. 50atk tzn SOVa. Nie zmieniaj broni, zostań przy mieczach. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
moim zdaniem sword jest lepszy latwiej dostac bron
|
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2008
Imię: Tomex of Guardia
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Caps Lockers
Świat: Guardia
Poziom: 514
|
przeciez swordy zostaly wycofane z gry
|
|
|
#9 |
|
Użytkownik Forum
|
@up - i teraz wszyscy zaczęli sprawdzać na swoich postaciach "czy mają miecze" haha
![]()
|
|
|
#10 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Warszawa
Imię: Vixit
Świat: Olympa
|
Ja zawsze "biję" ze swordów, jest to tylko i wyłącznie Twoja własna decyzja z czego chcesz uderzać.
Swordy to najbardziej zbalansowana broń pod względem ataku i defa. Axe to bronie mocne, jednak posiadające nieco mniej defa. Cluby to bronie defensywne. Sam wybierasz czym Ci się będzie lepiej grało, wszystko to prywatna kwestia stylu gry. Jeśli chodzi o dostępność to wszystkie są jednakowo dostępne i nie daj się zwieść pozorom. Panowie, którzy tak sobie ironizują powinni dostać warny za offtopic IMO ![]()
|
|
|
#11 | |||
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2009
|
Cytuj:
Nie, pan który założył temat powinien dostać warna za głupotę IMO. Było 4598498594584589894 takich tematów, w poradnikach dla knighta jest wszystko opisane, ale nie - lepiej założyć nowy temat.
|||
|
|
|