|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2009
|
![]() Knightem obecnie bije się ze spearów, jest to najopłacalniejsze wyjście, więc zacznij skillować dista. Sword ringi są drogie, a z dista bijesz dużo strasznie.
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2007
Stan: Na Emeryturze
Imię: Jestem Pisowcem
Profesja: Elite Knight
Gildia: Contras
Świat: Hexana
Poziom: 205
Skille: 146/139
|
![]() @up
Chyba na głowę upadłeś... fist jest 100x lepszy, power ringi bardziej dostępne no i nie wydaje się kasy na broń. Kumpel robi fista i regularnie wolfy na hita zdejmuje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tomex of Guardia
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Caps Lockers
Świat: Guardia
Poziom: 514
|
![]() chyba oboje upadliscie na glowe knightem sie najlepiej bije z fishing rod jeszcze jak ma sie swiete robaczki to hity naprawde ladne sa
Szczesc Boze
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co wy za bzdury gadacie, dziś już się nie gra knajtem bo najnowszy bot nie ma funkcji skillowania
![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Profesja: Elite Knight
Świat: Nerana
Poziom: 268
Skille: 96/92
Poziom mag.: 9
|
![]() Przestańcie pisać te ironiczne posty bo obecnie to już nie jest śmieszne, było... ale 3 lata temu kiedy jeszcze uczyliście się do testów na koniec podstawówki
![]() Obecnie każdy rodzaj broni jest fajny, ja osobiście zawsze byłem za axe bo są najmocniejsze, ale ostatnio zacząłem grać od nowa knightem i wybrałem swordy bo są najładniejsze no i dodali fajną tarcze która dodaje +3 skilla co wyrównuje przewagę axe. Z plusów to jeszcze chyba najłatwiej kupić broń ok. 50atk tzn SOVa. Nie zmieniaj broni, zostań przy mieczach. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() moim zdaniem sword jest lepszy latwiej dostac bron
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2008
Imię: Tomex of Guardia
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Caps Lockers
Świat: Guardia
Poziom: 514
|
![]() przeciez swordy zostaly wycofane z gry
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up - i teraz wszyscy zaczęli sprawdzać na swoich postaciach "czy mają miecze" haha
![]()
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Warszawa
Imię: Vixit
Świat: Olympa
![]() |
![]() Ja zawsze "biję" ze swordów, jest to tylko i wyłącznie Twoja własna decyzja z czego chcesz uderzać.
Swordy to najbardziej zbalansowana broń pod względem ataku i defa. Axe to bronie mocne, jednak posiadające nieco mniej defa. Cluby to bronie defensywne. Sam wybierasz czym Ci się będzie lepiej grało, wszystko to prywatna kwestia stylu gry. Jeśli chodzi o dostępność to wszystkie są jednakowo dostępne i nie daj się zwieść pozorom. Panowie, którzy tak sobie ironizują powinni dostać warny za offtopic IMO ![]()
![]() |
#11 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2009
|
![]() Cytuj:
Nie, pan który założył temat powinien dostać warna za głupotę IMO. Było 4598498594584589894 takich tematów, w poradnikach dla knighta jest wszystko opisane, ale nie - lepiej założyć nowy temat.
|||
![]() |
![]() |