|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 02 2012
|
![]() Witam, wczoraj zalozylem konto na tibia.com, dostalem maila confirmacyjnego i gdy klikam w link wyskakuje mi : Congratulations, your account is confirmed!
Now you can fully enjoy all features of a Tibia free account. If you have not done yet, you can now download the Tibia client by clicking on one of the links below. Jednak gdy wchodze do acc management wyświetla mi się: Your account is not confirmed! An email has been sent to the address you have entered while you have created your account. Please check your emails to confirm your account. In case you have lost your confirmation email or did not receive it, you can request the email containing the confirmation link for your account again. If you have no longer access to the email address the confirmation link was sent to, you can change the email address and the email will be sent again automatically. Problem polega na tym że nie moge wysyłac privow ani wyjsc z Rooka. A confirmacja jak nie dzialala tak nie dziala =/ |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2008
Lokacja: UK
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Acrum
Profesja: Elite Knight
Świat: Nerana
Poziom: 60
Skille: 76/76
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Niestety ostatnio cały proces rejestracji na Tibia.com szwankuje. Wczoraj w ogóle nie można było się zarejestrować ... dzisiaj nie można aktywować konta. Mam ten sam problem, więc trzeba poczekać aż CipSoft to sam naprawi. My nie mamy na to żadnego wpływu.