Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 14-02-2012, 00:13   #1
RuSiu
Użytkownik forum

Data dołączenia: 23 01 2012

Domyślny 2nd Knight Addon

Zatem mam dylemat co do tego outfitu, bo nigdzie nie jest to powiedziane wprost.

1. Czy, zeby miec drugi addon najpierw musze miec pierwszy?
2. I to mnie najbardziej meczy i zastanawia..
Czy, zeby miec mozliwosc wziecia damaged steel helmeta ze skrzyni wystarczy oddac npc 100 behe fangow i zagadac do ng. w sprawie helmu nastepnie wybrac sie do podziemii banuty przekrecic dzwignie dojsc do final rooma (bez wykonanego Banuta quest calego tzw. shaman outfit questa) i wziac czy..
Aby miec mozliwosc wziecia helmu ze skrzyni musze dac 100 behe fang zagadac do npc o helmie i miec wykonanego calego Banuta quest wszystkie misje wraz z ostatnia?

W skrocie czy, aby miec addon 2 do warriora niezbedne jest posiadanie wykonanego calego Banuta quest (all misje) czy starczy uzgodnic all z npc i po prostu wziac to zza drzwi?

Ostatnio edytowany przez RuSiu - 14-02-2012 o 00:14.
RuSiu jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 22-02-2012, 15:31   #2
Yetoslaw
Użytkownik forum

Data dołączenia: 22 02 2012
Lokacja: Podkarpacie

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Olympa
Poziom: 100
Yetoslaw ma numer GG 5392971
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez RuSiu Pokaż post
Zatem mam dylemat co do tego outfitu, bo nigdzie nie jest to powiedziane wprost.

1. Czy, zeby miec drugi addon najpierw musze miec pierwszy?
2. I to mnie najbardziej meczy i zastanawia..
Czy, zeby miec mozliwosc wziecia damaged steel helmeta ze skrzyni wystarczy oddac npc 100 behe fangow i zagadac do ng. w sprawie helmu nastepnie wybrac sie do podziemii banuty przekrecic dzwignie dojsc do final rooma (bez wykonanego Banuta quest calego tzw. shaman outfit questa) i wziac czy..
Aby miec mozliwosc wziecia helmu ze skrzyni musze dac 100 behe fang zagadac do npc o helmie i miec wykonanego calego Banuta quest wszystkie misje wraz z ostatnia?

W skrocie czy, aby miec addon 2 do warriora niezbedne jest posiadanie wykonanego calego Banuta quest (all misje) czy starczy uzgodnic all z npc i po prostu wziac to zza drzwi?
Żeby zrobić 2 addon nie trzeba mieć wykonanego 1. Żeby wziąć hełm z banuty musisz najpierw oddać 100 behemoth fangów dopiero potem dostaniesz pozwolenie na wzięcie hełmu. Musisz również mieć wykonanego Banuta Questa przynajmniej do misji w której będziesz mógł dostać się do hełmu(musisz mieć wziętą ostatnią misje)
Yetoslaw jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania