|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
Pokaż wyniki sondy: Czy PACC na 30 dni jest dobrym pomysłem? | |||
TAK |
![]() ![]() ![]() ![]() |
60 | 55.05% |
NIE |
40 | 36.70% |
Nie mam zdania |
9 | 8.26% |
Głosujących: 109. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
|
![]() Witam wszystkich!
Ostatnio razem z kolegami "Faccowcami" doszliśmy do wniosku, że szkoda nam 90 zł wydać na PACCa, ale gdyby było można kupić go na 30 dni za ~30zł to chętnie byśmy się przekonali jak to jest mieć płatne konto. I tutaj pojawia się moje pytanie do Was. Czy Wy również uważacie, że wprowadzenie opcji 30 dniowej jest dobrym pomysłem? Czy też może są jakieś sprawy techniczne, które nie pozwalają na taką opcję? Może, by tak napisać jakąś prośbę do CIPsoftu w tej sprawie? Jestem otwarty na słowa krytyki (tylko bez wulgaryzmów proszę). |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Żory
Imię: Andrealfus
Profesja: Elite Knight
Świat: Trimera
Poziom: 106
Skille: 87/84
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() jest to nawet dobry pomysl, wiecej ludzi kupowalo by pacc ale 30 to troche za mało nawet nie wiesz kiedy się skonczy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Paladin
|
![]() Bardzo dobre tylko jeszcze coś do tego dodam by można wysłać SMS który kosztował by 30złoty na PACC bo było by o wiele łatwiej
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: u ciebie
Stan: Zbanowany
|
![]() Stanowczo nie!
Jakis dzieciak : babka daj 30 zł Dzien pozniej... O jakis koles bije dragi/zolwie ja tez mu wybije a co mi tam npvp! Zleci sie fala bezmozgowich n00bkow takie jak sa teraz na npvp ! Noz to zal!
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2007
Lokacja: Gdynia
Imię: Vavi Muad'Dib
Gildia: Mortal Giants
Świat: Honera
Poziom: 43
Skille: 68.67
![]() |
![]() Nie.
Wynocha ulotki rozdawać. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() A teraz przelicz to na Euro i powiedz, czy CipSoftowi się to opłaca...
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2007
Lokacja: w domu xD
Imię: Co cie to? ^.-
Profesja: Elder Druid
|
![]() cipsoft mógłby wprowadzic taką opcję, że każde konto ma darmowy tydzień pacca, może go uaktywnic kiedy chce i można sie przekonac czy na pacc jest tak "Rox" a jezeli sie nam nie spodoba to nie.
![]() a co do pomysłu: dobry pomysł chociaż musiało by to kosztowac z 40 zł ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() Pomysł niby dobry ale...
- Cipsoft by nie wprowadził nic by z tego nie zyskał - Noobki objęły by pacc area - no i trochę mało 1 miech ![]() @darta111 nie nie nigdy!!! nie pytaj czemu nie!! Ostatnio edytowany przez Adi Ninjax - 15-08-2007 o 11:42. |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2007
Świat: Celesta
Poziom: 95+
Skille: 80/75
|
![]() nigdy, takie noobki jak ten co zalozyl temat by siedzialy w ank i PLX free items PLX !!!!!!111111oneoneone
osobiscie uwazam ze na 3 miechy to juz przesada, powinno byc odrazu na 180, bylo by mniej respow zajetych.
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie chodzi o to, że nie mam pieniędzy na PACCa tylko o to, że szkoda mi wydać 90zł. Jeśli po zakupie okaże się, że wcale nie jest tak super to co wtedy? 90 zł w błoto. A tak można by sprawdzić jak to jest i jeśli by się spodobało to kupić następnego.
Cytuj:
Możesz jakoś uzasadnić dlaczego uważasz mnie za noobka? Bo nie chcę wydać dużych pieniędzy, które sam zarobiłem, na Tibię? A może każdy kto ośmieli się wypowiedzieć na "Twoim" forum jest noobkiem? Dla Twojej wiadomości powiem, że nigdy nie prosiłem nikogo o "free items". Jeśli nie chcesz to nie wierz mi na tym nie zależy. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 07 2007
Świat: Saphira
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() Moim zdaniem zły pomysł, chociaż mogło by być tak że kupić pacca na 30dni można by TYLKO WTEDY GDY NA ACC NIGDY NIE BYŁO PACCA
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Przecież dla Człowieka z kraju w strefie euro, taki PACC to dwie godziny pracy, i Cip'y nie będą się podkładać tylko dla Polski, ile by kosztował taki PACC... Hmm... 8.33 euro (25, tak?). Śmieszna kwota.
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2005
Lokacja: Łódź
Stan: Usunięty
|
![]() Cytuj:
Wątpię żeby cokolwiek kiedyś CipSoft zmienił w paccach. Mogą być droższe albo tansze, ale nie sądzę aby ilość dni była mniejsza i możliwośc kupna przez sms. Jednak jeśli myślisz inaczej, to napisz topic na tibia.com w proposals, bo tutaj raczej nic nie wskórasz. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
PS. Dla mnie 25 zł wcale nie jest śmieszną kwotą. Patrząc na Twój wiek w profilu wnioskuję, iż pieniądze na PACCa dostajesz od rodziców więc być może dlatego taka kwota Cię śmieszy. Jeśli się mylę to najmocniej przepraszam. Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2007
Lokacja: Elbląg
Profesja: Elder Druid
Świat: Candia
|
![]() Moim zdaniem ten Pacc na 30 dni to zły pomysł. Byłoby to nieopłacalne dla CIPsoftu. Jeżeli chcesz mieć Pacc to uzbieraj sobie te 90-95zł i go po prostu kup(to nie majątek). Nie mogę sobie wyobrazić fali noobów biegających po pacc arena. Pacc straciłby swój urok.
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2007
Świat: Celesta
Poziom: 95+
Skille: 80/75
|
![]() Cytuj:
Jak nie pasuje ci to co jest, to moze przestan grac?? Wlasnie tacy jak ty robia kolejki na non-pvp.
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Brzezie
Imię: Miki Montana
Gildia: Jest
Świat: Honera
Poziom: 82
Skille: 80/73
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() @up
a co sie stanie np. jak kupisz pacc na 3 miechy a niestety bedziesz w szpitalu 2miechy , to co wtedy bedziesz wnerwiony "bo cipsoft ci nie odda 2 miechów" więc lepiej zrobić pacc na 1 miech i go przedłużać niż kupić na 3 i stracic z tego 2 miechy. Ja sam kupilem 2x pacc i teraz po czasie sądze ze jest to ostatnia rzecz na którą mogłem wydać 95 zł , są dużo ciekawsze/ważniejsze rzeczy na które można wydać WŁASNE , ZAROBIONE PIENIĄDZE , a nie pieniądze które się dostaje od rodziców/rodziny.
~Counter Strike 1.6~ IP:77.79.210.73:27199 Hasło:klan Nie toleruje Noobow z Honery .... Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Nie opłaca się, a to dlatego, że tylko u nas to jest "kupa kasy"... tak się składa, że te 25€ to dla dzieciaków na zachodzie to żaden problem więc więc tam tworzenie 30 dniowego pacca mija sie z sensem...
zresztą gdyby był u nas 30 dniowy to by zaowocowało zwiększoną liczbą nóbków z paccem... ![]()
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Nie. Jak by tak było połowa noobów miała by pacc a to byłby konic życia w tibii.
|
![]() |
![]() |