|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 11 2004
|
![]() No tu zamieszcze SSy z mojego dragon hunta:
Przygotowania do hunta: ![]() Pierwszy drag: ![]() Jeden z lepszych hitow: ![]() Dobitka gada ![]() ![]() Drag sie przerzucil na mnie?: ![]() Nigdy nie stoj tylem do uciekajacego draga bo moze mocno pierdnac ![]() ![]() Ladny combo blokera i palka: ![]() Drag chcial zassac mojego blokera do swojej ciemnej bramy ale ja nie pozwolilem ![]() ![]() Troche akcji: ![]() Kolejna proba zassania blokera w tyl smoka: ![]() Postanowienie: ![]() Dla niewtajemniczonych: ![]() Znlezienie nowej dziury z 2 dragami^^: ![]() Best hit blokera na dragu...: ![]() Blok 2 dragow: ![]() Moj eq(w dp mam g arma i c helma^^): ![]() Eq blokera: ![]() Pierwszy drag SOLO: ![]() Tym razem dobitka draga ktorego ja blokowalem: ![]() Ostatni drag SOLO: ![]() Loot Picture(loot w tym malym pokoiku na prawo:d): ![]() Oka to all SS'y ale bedzie wiecej z necro hunta ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2004
Lokacja: Chorzów
Imię: Ki'siel Nyq
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
![]() |
![]() Spoko SS huzz daj te SS z vampa jak najszybciej
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Super ss nawt przyzwoity loot z dragów ja raz siedzialem na dragach z kuplem 3 godziny i loot to byl tylko mace i 145gp
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Siemka gratz lootu i wszystkiego ss'y są ciekawe
![]() Mógł byś podać skille sorka jeżeli były gdzieś pokazane a ja nie zauwarzyłem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2004
Lokacja: Venore
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Maver Tale
Profesja: Elite Knight
Gildia: Gladsheim
Świat: Hiberna
Poziom: 85
![]() |
![]() Huzz gz lootu ;] hmmm co tu wiecej mowic moze podasz skille? i magic lev? i ile boltow ci zeszlo?
![]() Pochwal sie ze jestes w mojej gildii ![]() ![]()
-> regulamin Ostatnio edytowany przez Mav - 24-01-2005 o 20:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 11 2004
|
![]() Ja:
70/53 33 lvl 14 mlvl(zaraz 15) 400-500 bolts Bloker: 63/62 28 lvl 4 mlvl nie wiem ile uhow^^ Edit:No jestem w twojej gildii ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Huzssaress (2) - 24-01-2005 o 20:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 01 2005
|
![]() Jak drag pierdnal to dreszczyk przeszedl co?^^ Btw.ja siedzialem kilka razy na tych ***** dragach i loocik gorszy.Btw. kiedy razem na cos idziem?Hibera rulez
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 12 2004
|
![]() piekne ss'y gratz loota i wogule wielkie GRATZ
|
![]() |
![]() |