|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam,mam problem z wybraniem profesji na serwerze PVP,mianowicie chodzi o to,że mam 33 ED i 20EK skille 69/65.Chodzi mi o to,że gram druidem,ale strasznie mnie nudzi gra ED a EK właśnie nie.
I mam pytanie czy EK opłaca mi się grać na serwerze PVP. Nie chodzi tutaj o żadną kasę,tylko o to czy będzie dało sie PK robić Z góry dzięki za pomoc |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 04 2013
Imię: Kash Agar
Profesja: Druid
Świat: Pandoria
Poziom: 35
Poziom mag.: 32
|
![]() Według mnie możesz grać knightem. Knight 50+ jest dobry w pk a 100+ potęga utito tempo Exori Gran. Combo jest choć dużo osób powie ,,poj****o cię ?! Knight na pvp haha tylko sorc/drut.,, Drut też dobry leczy mocne Combo z sd. Graj kim ci się bardziej podoba. Ją też osobiście mam druida i mi się znudzil teraz gram palem .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 05 2013
Profesja: Paladin
Świat: Arcania
Poziom: 76
|
![]() Tak wogóle to mój pierwszy post na forum,więc witam wszystkich
![]() Jak dla mnie gra kinem daje o wiele większą frajdę z gry ,tym bardziej ,że masz niczego sobie skile jak na ten lvl. Wszystko zależy od Ciebie,jak mówisz ,że bardziej podoba Ci się gra knightem ,to po prostu graj knightem ![]() Ostatnio edytowany przez Gixxxer - 03-05-2013 o 13:39. Powód: Pierwszy post |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2013
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Aldriont Ravenshiel
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Last Ditch
Świat: Antica
Poziom: 50
Skille: 12/27
Poziom mag.: 44
|
![]() dokładnie jesli lubisz grać knightem to graj nim, nie trzeba martwić się o profit ale do pk moim zdaniem zdecydowanie najsłabszy. Zawsze preferowałem profesje magiczne
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2007
Stan: Niegrający
Imię: Galo Mag
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nerana
Poziom: 129
Poziom mag.: 69
|
![]() Cytuj:
Co do pk to każdą profesją da się pk'owac ![]()
22:49 Zola dragon wielki [53]: kto pomoze zrobic fibule quest? zrobilem ale niewiedzialem gdzie sa nagrody;/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 05 2013
|
![]() ..........
Ostatnio edytowany przez Kethuris - 19-02-2014 o 09:37. Powód: .......... |
![]() |
![]() |