|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 01 2005
|
![]() Witam mam 8 level i wychodze tak to super chwila ale co dalej jestem w świątyni i dopiero co szczaiłem o co chodzi z depo (aha jestem na aldorze i na lunarze obie postacie są w carlin teraz gram na aldorze) kumple mi muwili że mozna zamieniac 100gp na platinium gdzie to sie robi co mam se kupić(mam 130gp) prosze pomuszczie (może ktoś mi coś da)
z góry dziękuje zapraszam na aldorę Szymon |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 01 2005
|
![]() Mówisz ze jestes w carlin wiec:
Obok depo po lewej stronie jest NPC(fag zapomnialem jak sie nazywa)ale trudno, jest to Babka(ona stoi w budynku obok depo za lada).Podchodzisz do niej i mowisz: -hi -change gold -(ona sie pyta na ile platynek), ty chcesz na 1 czyli-1<odpowiadasz> -yes -bye I po wszystkim!!!! *Pamietaj aby miec przy sobie kase(gp)!!!! A jaka grasz profesją?? Ostatnio edytowany przez Abraham2 - 22-01-2005 o 16:57. |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() -hi
-change gold 1 -yes -bye 1=100gp i dostajesz 0,1 k 2=200gp... |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() sorx jestem knightem plz pomuzcie
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2005
Lokacja: Tam, gdzie ludzie widują smoki...
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Pomożemy tylko powiedz w czym problem, bo chyba nie w tym, że jesteś knajtem
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
|
![]() Witam niestety sie pogorszyło ponieważ kumpel przenisł mnie do thais obywatele thais prosze obrowaćće mnie po mieście
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 01 2005
Lokacja: Wrocław
|
![]() No coz - najlepiej bedzie, jak obejrzysz sobie mape Thais (czy jakiegokolwiek innego miasta) na www.tibia.pl.
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
|
![]() Juz jest w porzo wrucilem do carlin muj nik to Szymon master of aldora mam scale armor najgorzsze spodnie i buty solider helmet long sworda dark shield
Pozdrawiam Szymon |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2005
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Najlepjej na poczatku naitem treni sie z trolami
|
![]() |