|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() witam otóż wczoraj wysłałem pieniądze na pacc na 90 dni na konto tego banku Global Collect BV gdyż tak mi pisało na tibia com konta tego banku 87105000861000002273624318 i w tytule wpisałem ten kod swój jaki mi strona tibia com podała i wygenerowała
i tu moje pytanie brzmi ponieważ w internecie sporo osób się skarżyło że kupując np nortona antyvirusa czy doładowania do skypea nie dostali nic i że bank ich oszukał i trochę się boję o to czy dostanę tego pacca czy ktoś z was kupował przez ten globall collect BV przelewem np na poczcie ? czy w banku ? i czy to jest bezpieczne o go dostał ? czy oszukać mogą ? bo zapłaciłem na poczcie polskiej za tego pacca i się boję trochę o to czy go dostanę proszę napiszcie czy to jest pewny bank czy raczej nie i jest jakieś ryzyko oszustwa z ich strony i czy ewentualnie idzie jakoś odzyskać w razie czego pieniądze. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() odpowie ktoś ? bo jak przesyłełem pieniądze to jako nazwe odbiorcy napisałem nablankiecie tylko Global Collect Bv
numer rachunku swoją nazwę zleceniodawcy i to okienko tytułem ale nie wiem czy na poczcie np powinienem powiedzieć że te pieniądze wysyłam na tibia pacc czy coś w tym stylu chodzi mi o to czy powinienem na poczcie zanim wysłałem pieniądze powiedzieć pani w okienku że to na tibia pacc bo nie wiem czy skoro nie powiedziałem na co to mają wysłać oprócz nazwy Global Collect Bv i tylko tytułem oraz nr rachunku to czy dostanę tego pacca czy nie bo się boję że mogłem coś pominąć lub strzelić gafę i czy na sam numer z tytułu oni sami dojdą że to na tibia pacc i mi go wyślą ? bo na tibia com nie było nic napisane tylko jako odbiorca Global Collect Bv ani żadnych innych dodatkowych informacji proszę napiszcie mi czy coś z tego będzie czy muszę jutro iść na poczte i spróbować zatrzymac ten przelew bo nie będzie wiadomo że to na pacc czy coś. ![]() ![]() |
![]() |