Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 18-08-2012, 16:49   #1
KurierFNV
Guest

Pytanie Tibia Pacc Global Collect BV

witam otóż wczoraj wysłałem pieniądze na pacc na 90 dni na konto tego banku Global Collect BV gdyż tak mi pisało na tibia com konta tego banku 87105000861000002273624318 i w tytule wpisałem ten kod swój jaki mi strona tibia com podała i wygenerowała
i tu moje pytanie brzmi ponieważ w internecie sporo osób się skarżyło że kupując np nortona antyvirusa czy doładowania do skypea nie dostali nic i że bank ich oszukał i trochę się boję o to czy dostanę tego pacca czy ktoś z was kupował przez ten globall collect BV przelewem np na poczcie ? czy w banku ? i czy to jest bezpieczne o go dostał ? czy oszukać mogą ? bo zapłaciłem na poczcie polskiej za tego pacca i się boję trochę o to czy go dostanę proszę napiszcie czy to jest pewny bank czy raczej nie i jest jakieś ryzyko oszustwa z ich strony i czy ewentualnie idzie jakoś odzyskać w razie czego pieniądze.
  Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 19-08-2012, 05:49   #2
KurierFNV
Guest

Domyślny

odpowie ktoś ? bo jak przesyłełem pieniądze to jako nazwe odbiorcy napisałem nablankiecie tylko Global Collect Bv
numer rachunku
swoją nazwę zleceniodawcy
i to okienko tytułem
ale nie wiem czy na poczcie np powinienem powiedzieć że te pieniądze wysyłam na tibia pacc czy coś w tym stylu chodzi mi o to czy powinienem na poczcie zanim wysłałem pieniądze powiedzieć pani w okienku że to na tibia pacc bo nie wiem czy skoro nie powiedziałem na co to mają wysłać oprócz nazwy Global Collect Bv i tylko tytułem oraz nr rachunku to czy dostanę tego pacca czy nie bo się boję że mogłem coś pominąć lub strzelić gafę i czy na sam numer z tytułu oni sami dojdą że to na tibia pacc i mi go wyślą ? bo na tibia com nie było nic napisane tylko jako odbiorca Global Collect Bv ani żadnych innych dodatkowych informacji proszę napiszcie mi czy coś z tego będzie czy muszę jutro iść na poczte i spróbować zatrzymac ten przelew bo nie będzie wiadomo że to na pacc czy coś.
  Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania