![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2004
![]() |
![]() Hmmm.... Cholernia denerwują mnie występujące w Tibii speary przypominające powiększone zapałki... Oto wyzwanie dla grafików - pokażcie wasze propozycje spearów lub przedmiotów je zastępujących (banany (lol) bumerangi, może toporki?)
A oto moje propozycje, prosze zamieszczać we WSZYSTKICH KIERUNKACH, tak jak u mnie. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PROSZE MNIE NIE RUGAĆ - GRAFIKIEM TO JA NIE JESTEM I NIGDY NIE BYŁEM ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2005
|
![]() To ja zrobiłem w większych rozmiarach i niż tybijskie ^^
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2004
Lokacja: Skierniewice
Stan: Aktywny gracz
Imię: Masz of bhaal
Profesja: Knight
Gildia: Szlachta Polska
Świat: Harmonia
Poziom: 60
Skille: 78/74
Poziom mag.: 6
|
![]() @up
Jak zrobiłeś w rozmiarach większych niż tibijskie to po co te fioletowe tło? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() może jestem daltonistą ale to chyba różowe
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() @-=HuRu=- :
Jestes daltonista ![]() @Topic : Rzeczywiscie, tez mam juz dosc tych zapalek, potwornie mnie wkurzaja. Gesundheit powinienes to zrobic mniejsze zebysmy wiedzieli jak to by wygladalo w Tibii. Propozycja Mejluna bardzo fajna. Sam nic nie zrobie bo nie umiem ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dziękuje. Jeszcze co do tej dużej - całkiem fajna, widać, że znasz się na rzeczy. Prosiłbym jednak umieszczać tak jak ja - w 32x32 i we wszystkich kierunkach. Co do moich grafik, musze stwierdzić, że sam się zdziwiłem jak fajnie w grze wyglądają
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie wiem czy ładnie wyszedł ^^
Fire spear atk.50 ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: Grudziądz
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Całkiem ładne te speary tylko słabo troche ostrze ścieniowane przy tych płonących
![]()
Łycha! Ostatnio edytowany przez Majines - 05-02-2005 o 14:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Nazril - Wieża Ciemności
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() prosze modkow o wykasowanie komentarza a propo chciałem żeby był spir
podobny do poprzedniego ponieważ tibia by może straciła klimat -.- ale jak sie nie podoba to ok gesundheit twoj spir 1. nie ma wymiarów tibijskich 2. po co ten różowy 3. zwiastun pisze sie tak: Zwiastun a nie zwastun 4. dla ciebie Pan Zwiastun 5.co do podpisu powiem ci jedno nie są najlepsze z najlepszych (dam ci linka do tematów Khana -.-) @hallabard niezły tylko zrob 32x32 ty leniu xD
"Jestem śmiercią która Cię otacza, poddaj się a nie będziesz cierpieć" Ostatnio edytowany przez zwiastun ciemnosci - 05-02-2005 o 20:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: Grudziądz
![]() |
![]() całkiem ładna niczego sobie zapraszam do mojego tematu grafy majin vegety i dawać komenty
![]()
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Całkiem ładne ale jeszcze raz APELUJE aby umieszczać je tak jak ja - WE WSZYSTKICH OŚMIU KIERUNKACH. . . Inaczej po prostu ładnie wyglądają ale zastosowania jako takiego w użyciu nie mają....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mejlun zapomniałeś powiedzieć o moich ^^
@Zwiatun Moim zdaniem brzydkie :/ zrobiłeś 1 gotowy spear z tibi i dorysowałeś do niego wstażke żenujące.
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Powiedziałem... BŁAGAM WAS... Patrzcie na to jak ja to zrobiłem.... w OŚMIU KIERUNKACH! Przecież jak potwór jest nade mną to w locie ten spear musi być wyprostowany... Ludzie proszę... Gesundheit zedytuj posta lub napisz nowego z ośmioma wersjami, tak aby można go było wstawić normalnie do SPR.... I jeszcze jeden komentarz... Ogień jest trochę za jasny i ostrze w ogniu dalej zapałkowe. Postaraj dorysować się jakiś uchwyt na drzewcy, albo tak jak u mnie owinąć go sznurkami.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2004
Lokacja: dom (Łódź)
Profesja: Sorcerer
Świat: Calmera
Poziom: 30
Poziom mag.: 44
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zaraz wkleje pozostale kierunki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dwa pozostale rysunki (biala gra i dol) nie moge wrzucic na serwer Ostatnio edytowany przez Hallabard - 05-02-2005 o 18:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Rozmiary broni są Tibijskie. Nie chciało mi się robić okienek 32/32
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No to, proszę, umieść to w takich okienkach. Trudne to nie jest.
Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Może być ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() Narysuj Fire Spear z Płonącym końcem... jeżeli nei umiesz animować to wyślij mi na Pw, lub GG linki do obrazów (klatki najlepiej 2 na spira 1 (animimowany ogień)) JA je umiszcze w temacie... oczywiście napiszę że spiry są twoje
![]()