|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam,
ostatnio grałem w Tibie z 5 lat temu ale dopadł mnie sentyment i chce zagrać jeszcze raz. Zarejestrowałem konto na Titani i mam juz 8 lvl czyli praktycznie żaden. Dodam, że grają tam prawie same 200 lvle. Zdziwiło mnie jednak ogólne opustoszenie. Jest jeszcze jakiś Tibijski serwer na którym tętni życie? |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2008
Lokacja: Płock
Profesja: Elder Druid
Świat: Secura/Pacera
Poziom: 500
|
![]() Zagraj sobie na jakimś non-pvp
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2011
Lokacja: Rookgaard
Stan: Na Emeryturze
Imię: Masterwizard
Profesja: Rookstayer
Gildia: Masters of Rookgaard
Świat: Silvera
Poziom: 106
Skille: Dst25
Poziom mag.: ;]
|
![]() Z polskich i non-pvp proponuję Harmonię i Neranę. Sam ostatnio pogrywam na Harmonii, co prawda na Rooku, ale World Chat aż tętni polskim życiem, więc zapewne na mainie sporo się dzieje....
![]()
Czyń swoją Wolę, niechaj będzie całym Prawem... Miłość jest Prawem, Miłość podług Woli... 17 czerwca 2011r. logując się do gry dowiedziałem się, że konkurs na tibia.com... inaczej: Premium Account Your premium time expires at Jun 11 2012, 22:19:39 CEST. Mater Dei!!!!!! Oo 21:56 Waleczna Rigia [2]: ty jestes synem garbatego pajaka |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Galana
![]() |
![]() Ja bym ci odradzal non-pvp, chyba ze nie lubisz pk tylko expik =/