|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 11 2004
![]() |
![]() Mam pewinen problem. Nie moge ogladac filmow na tibie cam. Probowlem juz roznych sposobow:
kopiowalem filmy do starej tibi (7.3 i 7.4) - nie poszlo wylaczalem firewalla - zawsze kiedy to robilem i w okineku gdzie wpisujemy acc i pass naciskalem enter to lączylem sie, a gdy wlaczalem fiwer walla, nei mogelm wejsc do okienka z filmami. Ten sposob rowniez nie dziala ![]() Wiec, prosze pomozcie mi, bo dorwalem pare filmow i nie moge ich odtworzyc ![]() P.S. Moze powinienem mojego posta wpisac do dzilu tibia cam ale doszedlem do wniosku, ze to jest teamat i powinenem utworzyc nowy! Jezeli modki uwazaja inaczej, wklejcie gdzies moj temat! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
|
![]() skasowac ten temat!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 02 2005
Lokacja: Gliwice
![]() |
![]() czemu skasowac ten temat q***a stary czepiasz sie kolesie ja pszyokazi sie terz dowiem pozatym pszeczytaj sobie co sorcer napisal to bedziesz wiedzial co mysli oczymś takim
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2005
Lokacja: Bielsk Podlaski
Imię: Crazefang
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Jokers and Smokers
Świat: Inferna
Poziom: 97
Poziom mag.: 59
![]() |
![]() Zalezy, które filmy masz zamiar odtworzyć. Mysle ze firewall nie ma tu nic do rzeczy przy odtwarzaniu. Jezeli filmy byly krecone uzywasz programu tibicam i klienta 7.3 natomiast gdy filmy były kręcone na 7.4 uwywasz go do otwarzania. Jesli ci sie nie chce wyswietlac okienko z filmikami.(1.wlacz tibie 2. wlacz tibicam i poklikaj activation (az bedzie pisalo nizej activated) oraz Play 3.wtedy napewno otworzy sie okienko. Dodam ze pliki .rec muszą byc koniecznie w folderze z tibicam***** !! (zwykle nazywa sie Release)
Mam nadzieje ze pomoglem. ![]()
![]() |
![]() |