|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Jak w temacie mam preoblem z 6 misją Postmana. A mianowicie z psem króla Tibianusa Noodlesem. Kiedy do niego ide i rozmowa powinna wyglądać tak:
Gracz: Hi Noodles: <sniff> Woof! <sniff> Gracz: Sniff banana skin Noodles: <sniff><sniff> Gracz: Do you like that? Noodles: Woof! Gracz: Sniff Dirty Fur Noodles: <sniff><sniff> Gracz: Do you like that? Noodles: Woof! Gracz: Sniff Mouldy Cheese Noodles: <sniff><sniff> Gracz: Do you like that? Noodles: Meeep! Grrrrr! <spits> To ja gdy pisze sniff banana skinn on odpowiada Woof a gdy zapytałem Do you like that? to on grrr! i potem cokolwiek mu pisze to on odpowiada grrr! lecz zupdatował mi się quest log i pisze tam "You found out Noodles' most hated odor. Go back to Kevin and tell him whether it was mouldy cheese, a piece of fur or a banana skin. I teraz gdy pisze cos u noodlesa to on grrr! a u kevina nie wiem co mam pisać gdyż próbowałem jakieś losowe wyrazy z tym związane a w żadnym poradniku nie znalazłem co mam do niego napisać. Bardzo proszę o pomoc. Z góry dzięki. Horusssek |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() |
![]() |
![]() |