|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 10 2013
|
![]() Witam, wróciłem po około 2,5 rocznej przerwie do gry w RL Tibie i mianowicie mam pytanie. Na jakim serwie polecacie grac (ilosc ludzi, ceny, polacy itp itd) najlepiej serwer open pvp postac zalozylem na Selenie ale nie wiem. Prosze o rady dotyczace wyboru serwera oraz moze jakies wskazowki co do zmian bo jednak 2,5 roku mnie nie bylo.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Także dołaczam sie do pytania.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2008
Lokacja: Płock
Profesja: Elder Druid
Świat: Secura/Pacera
Poziom: 500
|
![]() Ja bym Seleny nie wybrał, świat europejski więc dużo polaczków. Ale jak Ci to nie przeszkadza to świat ok.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() A jaki serwer polecasz ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja bym wybrał coś z amerykańskich serwerów. Nie ma polaczków, do wieczora dużo respów wolnych. Ceny takich itemów dla low lvl są praktycznie takie same na wszystkich serwach.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() Jeszcze rzeczą która mnie "martwi" jest to, że na selenie jak patrzałem jest online mniej wiecej 250 osob i nie wiem czy to ejdnak troche nie malo zeby potem nie bylo nudno i nie musialbym sie przenosic na inne serwery bo to kosztuje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Szczerze mówią, ja preferowałbym własnie takie światy na których jest mało ludzi, więcej respów wolnych. Ale racje, później ciężko może być znaleźć kogoś na hunt.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
|
![]() Też racja a myślę, że jednak te 250 osob mniej wiecej zawsze sie ktos znajdzie. Czy moglbys ktos powiedziec mi cos wiecej albo odeslac do poradnika apropo tego nowegho systemu pvp ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wysłałem na pw, żeby nie było reklamy konkurencyjnego forum.
|
![]() |
![]() |