|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Lubicie undergrounda ?
Proste pytanie nie ? Powiedzcie plx why lubicie undergrounda bo ja lubię dzięki filmowi na podstawie którego został nakręcony.
|
![]() |
#4 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2004
Lokacja: Hiberna
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Ogólnie giera spoko, fajna muza, fajne furki, realistyczny modek jazdy ale: za malo tras, większość to te same trasy startowane z różnych miejsc i zbyt mała ilość piosenek w tle.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Dlamnie NFS:U jest wypasisty (ale se niepogram, zasłaby PieCyk) grałem u kolegi i musiał mnie z krzesłem odtego odciągać
![]()
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() Ja tam nie lubie takich 'sztampowych' wyscigow jak np. NFS...Wole jak sa jakies urozmaicone-patrz Micro Mashines(zrzucanie z drogi> ![]() ![]() ![]() ![]() (chociaz nie przecze ze bym sobie pogral w te najnowsze rzeczy ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() A ja kocham undergrounda na równie z re-voltem (Tylko po co oni tam t wodn bomb zrobili
![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Kolacja
|
![]() Ja lubię undergrounda, grałem swego czasu bardzo dużo, teraz już mniej po przejściu kilka razy
![]() ![]()
![]() |
#9 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Juz nie pamietam kiedy ostatnio mnie jakas gra tak wk#@$% jak underground.
Nie zapomne jak o 4 w nocy przez mieszkanie przeszedl wielki okrzyk KKKKKUUUU...... i udezenia piesciami we wszystko co bylo pod reka(cala chata sie obudzila). No ale musze przyznac ze poza tym przypadkiem to zdazylo mi sie tez raz krzyknac AAAAAAA.... poscic klawiature i chwycic sie za leb jak wpadlem w poslizg, wylecialem w powietrze i lecialem w kierunku drzewa. Malo jest gier ktore by mnie tak bardzo oderwaly od rzeczywistosci. Mimo tego ze mnie ta gra tak cholernie wnerwiala jak jeden wyscig przechodzilem po 2h albo i lepiej bo chcialem gre na hardzie przejsc. Potem sie wnerwilem bo w wyniku formata stracilem save z konca gry juz ![]() Kumpel zlamal nóżki od klawy przy tej grze ja mialem liczne obicia rak i glowy oraz 2 stluczone szklanki ktore "spadly" na ziemie przy kolejnej frui. Ale ogolnie musze powiedziec ze mlalo jest tak klimatycznych gier jak underground, a szkoda, oj wielka szkoda. Gra jest po prostu zajebi... Grafa, muza, klimat, grywalnosc wszystko jest na maxa. Godny konkurent NFS:2SE bo reszta NFS taka sobie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() A o z filmem ??? hmmmmm ????!!!!!
Kto oglądł 2fast 2 furious ?! Przyznać mi się, ale to juz !!! ![]() Bo ja gralem chyba do 50 wyścigu i mi się znudzilo z deka. Koleś mi film pozyczyl i momentalnie zaczelem grać... Jazzzda !!!
![]() |
#11 |
Rybzor to moja dzifka
|
![]() Ja film rowniez ogladalem i to jeszcze troche przed powstaniem Undergrounda
![]() ![]()
![]() |
#12 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() No bah. Nie wiem czy wiesz ale przed "2 fast 2 furious" byla pierwsza czesc: "The Fast and The furious". Oba filmy były wyj$#@, przesadzone tak jak gra ale mimo to very coolz0r.
A film to ja ogladalem jak musialem zrobic przymusowa przerwe na cos do jedzenia, to niestety nie bylem wstanie wtedy wciskac za duzo klawiszy to ogladalem film ![]() Oczywiscie filmy ogladalem odrazu jak sie pojawily. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2004
Lokacja: SzczecineK
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2004
![]() |
![]() NIestety jusz NFS Undergraund mi sie przezarl
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja jak pierwszy raz obejżałem 2 fast 2furious to tak mnie wciągnelo ze prawie codziennie przez miesiac ogladalem, nauczylem sie na pamiec calego filmu (mogli mnie jako suflera wziac czy coś takiego
![]()
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
Lokacja: Stalowa Wola
![]() |
![]() według mnie NFSU to najlepsze wyscigowki ba gra na kompy lubie ja na rowni z tibia a to duzy komplemet calej gierki jeszcze nie zdazylem przejsc ale nie wiele mi brakuje najlepsze sa dragi swoim samochodzikiem na luzie wyciagam sporo ponad 300km/h
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2003
Lokacja: Gdańsk
![]() |
![]() Gierka fajna. Filmy baaardzo przesadzone. Smiac mi sie chcialo w niektorych momentach (np. to ze koles przyspieszajac zmienia bieg z 10 razy, strzela miny jak by jechal z 300 km/h a z innych ujec widac ze tak naprawde jedzie nie wiecej niz 50 km/h). No ale jak juz mam wybierac ktora czesc lepsza to wybieram jedyneczke.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() NFSU jest dobre ale NFSU2 jest zdecydowanie lepsze. Pokaze wam moje autka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i jak? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 01 2005
|
![]() Najbardziej przypadł mi do gustu Ford (ten drugi od góry). Natomiast najgorszy moim zdaniem jest ten pierwszy (escalade). Dlaczego najgorszy moim zdaniem? Ano kształty mi się nie podobą oraz zderzak. Wygląda troche jak wielkie pudło
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2004
Lokacja: Takie miasto na B...
|
![]() NFS: Underground to może i fajna gierka, ale nie miałem przyjemności w nią grać (wyśrubowane wymagania sprzętowe
![]() ![]() ![]()